Bevezetés | Mit fogsz tanulni ebben a modulban

Az egészséges és szilárd vállalkozáshoz vezető úton, amely segít az ügyfeleknek, és jobbá vagy könnyebbé teszi az életüket, pénzre is szükséged lesz a fejlesztéshez. Míg a kezdetekben a saját pénzeszközei elegendőek lesznek a tevékenység beindításához, a növekedés során jelentős finanszírozásra lesz szüksége.

Szerencsére számos olyan eszköz létezik, amelyet felhasználhat, és ebben a fejezetben megismerheti ezeket, valamint a használatukkal kapcsolatos legjobb gyakorlatokat. Miután végigmentél ezen a fejezeten, tudni fogod: 

- melyik a megfelelő időpont arra, hogy finanszírozást szerezzen például egy üzleti angyal, egy befektetési alap vagy egy banki hitel révén. 

- Hogyan értékeld az egyes finanszírozási eszközök előnyeit és hátrányait, hogy a legjobb döntést hozd meg az Ön és vállalkozása számára 

- Hogyan válaszd ki a megfelelő befektetőket és hogyan építs velük egészséges kapcsolatot 

- Hogyan készítsd el a megfelelő pitch decket és tarts meggyőző prezentációkat, hogy másoknak is mesélj a vállalkozásodról. 

Az alábbiakban azokat a témákat ismertetjük, amelyekről a fejezetben található cikkekből értesülhetsz: 

#Crowdfunding 

Miért ez a legpraktikusabb eszköz sok startup vállalkozás számára, hogyan működik, és hogyan használhatod fel az ötleted érvényesítésére és az első eladások lebonyolítására. 

#Funding 

Milyen finanszírozási eszközök léteznek, milyen időpontokban célszerű használni őket, és melyek a finanszírozási "csoportok" vagy szintek. Bónusz - hogyan növelheted az esélyeidet a finanszírozás megszerzésére. 

#Bankkölcsönök 

Valóban lehetőség a vállalkozói lét első lépéseihez? Mik a kisvállalkozásoknak nyújtott bankhitel feltételei, mikor ajánlott hitelt igényelni, és milyen alternatívái vannak. 

#Pitching 

Mit kell tartalmaznia egy pitchnek, hogyan tarts meggyőző beszédet, és hogyan készíts olyan pitchdecket, amely pontosan megfelel a befektetők elvárásainak. 

#Invesztorok 

Hogyan válaszd ki, hogy kivel lépj kapcsolatba, hogyan közelítsd meg őket, mit keresnek egy startupban, hogy támogassák azt, és milyen elveket kell követned, hogy gyümölcsöző legyen az együttműködés. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail