#AntreprenoriatSocial: Corina Murafa, Ashoka România

Dacă la început antreprenoriatul social era apanajul reprezentanților tradiționali ai societății civile, spune Corina Murafa, astăzi tot mai multe persoane și organizații se îndreaptă spre acest domeniu. Află din materialul de mai jos cum a evoluat aceast tip de antreprenoriat și care sunt marile sale provocări:

Pe Startarium discutăm adesea despre provocările antreprenoriatului: de la cele specifice începuturilor și rafinării ideii, la cele aduse de etapa de scalare. Există dificultăți specifice fiecărui stadiu, pe care le regăsim indiferent de industria în care activează, de exemplu. 

Cu toate acestea, există o serie de provocări sau dificultăți particulare care apar în cazul antreprenoriatului social. Iar pentru că antreprenoriatul social este încă într-un stadiu incipient în România, sunt în general mai rar aduse în discuție. De aceea, am pregătit o serie de materiale dedicate acestui subiect.

Descoperă întreaga serie de materiale despre Antreprenoriatul social pe Startarium: Interviuri cu Alăturide Voi, Social Innovation Solutions, Ashoka România, Atelierul de Pânză, MamaPan & more

Cum au evoluat percepțiile asupra antreprenoriatului social în ultimii ani

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail