Webinar 4GOOD | Totul despre impact investment

Cum evaluează fondurile de impact investment afacerile sociale în care decid să se implice, care sunt diferențele dintre un astfel de proces și cele tradiționale și cum să atragi o astfel de investiție. Despre toate, într-un webinar dedicat, alături de Gabriela Gandel – Board Director @ Impact Hub Network, Andrew Gray – Investment Manager @ Tilia Impact Ventures, Damien Thiery – Managing Director @ Ateliere fără Frontiere, Co-founder @ Smart Impact Capital și Adina Crețu, Director Programs & Entrepreneurial Growth @ Impact Hub Bucharest.

Vezi înregistrarea

  • 100% gratuit, online 
  • Marți, 8 martie, 16:00  
  • Evenimentul se va desfășura integral în limba engleză 

Dacă ai o afacere cu misiune socială și cauți finanțare, fondurile de impact investment pot fi locul din care le obții. Dacă vrei să afli mai multe despre proces și indicatorii urmăriți, înscrie-te la webinarul de pe 8 martie! O să descoperi mai multe și despre felul în care investitorii și oamenii-resursă din ecosistem percep schimbarea pe care o generează proiectele susținute.  

Acest eveniment îți e util dacă ești:  

  • Antreprenor social în căutare de investiții  
  • Investor care vrea să înțeleagă mai bine mecanismele de impact investment  
  • Antreprenor aspirant, interesat de opțiunile de finanțare pe care le are la îndemână când construiești afaceri cu impact social  
  • Profesionist din organizații cu misiune socială  

De ce să participi:  

  • Înțelegi cum funcționează fondurile de impact investment și cum diferă ele de alte tipuri de fonduri de investiții  
  • Descoperi ce profil și așteptări au investitorii care vizează afaceri cu misiune socială și cum evaluează le evaluează impactul
  • Afli care pașii din procesul de impact investment în general  

Cine sunt speakerii:  

Adina Crețu, Director Programs & Entrepreneurial Growth @ Impact Hub Bucharest – moderator    

Gabriela Gandel – Board Director @ Impact Hub Network  

Din rolul ei de lider în organizații globale, consultant în dezvoltare organizațională și învățare experențială, Gabriela este dedicată construirii de organizații și sisteme care îi ajută pe oameni să își atingă potențialul și sp își îndepplinească viziunile.  

Are o experiență de peste 10 ani ca director și consultant în schimbare organizațională în ONG-uri sau companii for profit din peste 50 de țări. Timp de 10 ani a fost director global al rețelei Impact Hub și a contribuit la construirea unei infrastructuri de scalare pentru afaceri sociale și inițiative inovatoare care se adresează marilor provocări globale. În prezent, Gabriela face parte din boardul global Impact Hub.    

Andrew Gray – Investment Manager @ Tilia Impact Ventures   

Andrew face parte din echipa de investitori a Tilia Impact Ventures. Este mentor, angel investor și startup operator și are experiență în consultanță strategică. Se concentrează pe proiectele care generează schimbări semnificative, pe lângă profit. Această filosofie l-a ghidat pe întregul lui parcurs, de la proiecte de democrație participativă în Europa, Senegal și India, la proiecte care au sprijinit incluziunea financiară pentru micro-antreprenorii din Ghana. Andrew este membru în boardul Cyrkl, un marketplace de economie circulară și în boardul startupului fintech Tendelo. De asemenea, Andrew a absolvit și un program MBA la Universitatea Cambridge. 

Damien Thiery – Managing Director @ Ateliere fara Frontiere, Co-founder @ Smart Impact Capital  

Damien a lucrat în sectorul privat în Franța, Marea Britanie și România și are expertiză în corporate finance, optimizare de procese de producție și resurse umane. S-a alăturat Ateliere Fără Frontiere pentru dezvoltarea celor 3 proiecte de economie circulară, în care persoane din grupuri dezavantajate primesc sprijinul personalizat de care au nevoie ca să își recâștige controlul asupra propriei vieți și să fie reintegrați în piața muncii. Damien este implicat în proiecte de impact în domeniul tranziției ecologice și este co-fondator Urban Cultor, Smart Impact Capital și Climatosfera.    


Webinarul face parte din seria de evenimente educaționale din cadrul programului Startarium 4GOOD. Startarium 4GOOD este un program de accelerare cu finanțare de 30.000 EUR. Pe lângă finanțare, 4GOOD include și 9 luni de mentorat, consultanță și training în găsirea și implementarea strategiei de amplificare a impactului social. Programul este în desfășurare - poți descoperi startupurile selectate aici.  

 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail