Bevezetés | Mit fogsz tanulni ebben a modulban?

Amit a vállalkozásodon keresztül kínálsz, az összetettebb, mint a termék funkcionalitása - amelyet a kezdetektől fogva a kommunikáció és a promóció módja tesz "egésszé". Arról is szó van, hogy a termék hogyan néz ki, hogyan kerül a piacra, hogyan mutatod be a vásárlóknak, és hogyan nyújtod az ígért értéket - erről itt mindent megtudhatsz.

Ha elolvasta ezt a fejezetet, tudni fogja, hogyan kell:  

- meghatározni a célközönséget és azt, hogy milyen releváns tartalmat tudsz létrehozni számukra; 

- Kijelölni a promócióhoz használandó konkrét eszközöket és taktikákat; 

- Kommunikálj koherensen és relevánsan a termékéről vagy szolgáltatásáról; 

- Kommunikálj jobban válsághelyzetekben; 

- Megfelelően értékesíteni a termékét. 

Az alábbiakban azokat a témákat ismertetjük, amelyeket a fejezet/modul cikkeiből megismerhet:  

#BrandStory  

Mit mesélsz róla az embereknek? Egy jól elmesélt történet inspirál, mozgósít és megragad azok fejében, akik hallják.  

#Kutatás  

A helyes döntések azután születnek meg, hogy összegyűjtötted és értelmezted a vállalkozásod szempontjából releváns adatokat. Könnyebben találsz majd lehetőségeket és réseket, ha alaposan kutatsz.  

#Stratégia  

Fontos, hogy már a kezdetektől fogva legyen marketing- és értékesítési stratégiád - így a számodra releváns ügyfeleket úgy éred el, hogy az számukra releváns és hasznos, a vállalkozásod számára pedig hatékony legyen.  

#Média: hagyományos és digitális  

Facebook-hirdetések, influencerekkel folytatott kampányok vagy sajtóközlemények: helyesen értelmezve és a megfelelő időben megtervezve segíthetnek elérni az ügyfeleket, befektetőket vagy partnereket, hogy segítsék a növekedést. Amíg nem jutsz el odáig, hogy létrehozz egy erre a célra elkülönített csapatot, addig rengeteg eszköz és tipp&trükk áll rendelkezésedre, amelyeket a gyakorlatba ültethetsz.  

#Értékesítés 

Az értékesítési stratégiád felvázolása, és hogy hogyan építesz kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik megveszik, amit kínálsz. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail