Cum aplici la Startarium Pitch Day 2016 pentru premii de 100.000 EUR

Accesul la finanțare în Startarium este un element esențial și de aceea, pe 23 noiembrie 2016 te invităm să participi la Startarium Pitch Day, o ocazie unică de a convinge juriul. Aplică până pe 4 noiembrie 2016!

Accesul la finanțare în Startarium este un element esențial și de aceea, pe 23 noiembrie 2016 te invităm să participi la Startarium Pitch Day, o ocazie unică de a-ți prezența startup-ul, de a convinge audiența și juriul de valoarea afacerii tale și de a pleca acasă cu unul din premiile în bani în valoare totală de 100.000 euro:

  • Locul I - 70.000 Euro
  • Locul II - 20.000 Euro
  • Locul III - 10.000 Euro

Dacă ai un startup între 1 și 3 ani și vrei să îl crești, dar nu ai toate resursele mijloacele necesare, iată cum te poți înscrie la Startarium Pitch Day:

  1. Îți creezi și activezi contul pe startarium.ro
  2. Intri în secțiunea Laborator și completezi modelul de business al startup-ului cu care dorești să aplici.
  3. Descarci modelul de prezentare pentru Pitch Day și îl completezi.
  4. Completezi formularul de înscriere de aici și încarci prezentarea. Dacă vei avea nevoie să aduci completări aplicării tale o poți face până la termenul limită de înscriere: vineri, 4 noiembrie 2016, ora 23:59. 

Întrebări frecvente

Care sunt principalele criterii de eligibilitate? Pentru detalii complete consultă regulamentul Startarium Pitch Day.

  • Aplicanții reprezintă o persoană juridică.
  • Startp-ul tău are o vechime cuprinsa între 1 (unu) și 3 (trei) ani, (a fost înmatriculat la Registrul Comertului în perioada 12 octombrie 2013 – 12 octombrie 2015).
  • Completezi în totalitate și în mod corect aplicația până cel târziu 4 noiembrie ora 23:59 (ora României)
  • Operezi din punct de vedere juridic Business-ul detaliat în cadrul Business Model Canvas și al Aplicației exclusiv prin intermediul entității juridice cu care te înscrii în Competiție, de la data înființării persoanei juridice și până în prezent.

Pot participa dacă înregistrarea la Registrul Comerțului s-a făcut înainte de 12 octombrie 2013, dar am început o activitate nouă?

Nu, vechimea startup-ului din punct de vedere juridic este criteriu de eligibilitate.

Pot participa dacă am doar o idee?

Competiția se adresează exclusiv startup-urilor care desfășoară deja o activitate.

Ce fel de entități juridice pot participa?

Pot aplica doar societățile comerciale înregistrate în România.

Care sunt diferențele între criteriile de eligibilitate și criteriile de evaluare?

Criteriile de eligibilitate sunt cele în funcție de care se acceptă sau nu înscrierea, în timp ce criteriile de evaluare sunt cele în funcție de care sunt evaluate aplicațiile pentru a fi selectate.

Pot participa la Startarium Pitch Day doar ca spectator?

Da, Startarium Pitch Day este un eveniment public la care se poate participa în limita locurilor disponibile și prin confirmarea prealabilă a înscrierii, aici.

Dacă ai întrebări suplimentare poți folosi cu încredere formularul de comentarii de mai jos sau adresa contact@startarium.ro

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail