Consultanță gratuită pentru antreprenori | Startarium RE:BUILD

Înscrieri deschise la seria 2! Un program de consultanță pe reconstrucție, sau cum să începi anul cu hotărâre și claritate în business. 3 sesiuni foarte concentrate și foarte aplicate, ca să definești rapid următorii tăi pași ca antreprenor: pentru reorganizarea afacerii tale sau reinventarea ei de la zero. Doar 50 de locuri disponibile. Aplică azi!

În luna februarie are loc a 2-a serie (cea finală) a programului Startarium Re:Build - programul fulger de consultanță și mentorat, creat pentru a-ți oferi rapid claritate și precizie în deciziile complexe pe care le vei avea de luat pentru afacerea ta.

"M-au ajutat și motivat întâlnirile. Am simțit că mentorii s-au pregătit pentru sesiunile individuale și știau proiectul meu pentru a da cele mai bune sfaturi; a fost extrem de util să discut cu persoane din alte domenii și cu alte perspective. Un moment de reflecție și un impuls binevenit pentru schimbare." – Monica Sebestyen, participant Seria 1, Fondator Arta în dialog

aplica la startarium re:build


CONCRET, TE AȘTEAPTĂ:

  • 18 feb - 1 ședință consultanță de grup | Cu consultanți specializați pe provocările tale + antreprenori cu nevoi similare, care pot împărtăși soluții, idei și perspective;
  • În intervalul 22-26 feb - 1 ședință individuală de lucru aplicat | Direct pe nevoia cea mai presantă, cu echipa de consultanți alocată ție, bine pregătită și documentată înainte;
  • 11 mar - 1 ședință de peer-sharing | De grup, cu aceeași consultanți + antreprenori ca la început, pentru a învăța concentrat din concluziile tuturor;
  • Opțional, oricând - 3 webinarii on-demand | De ascultat când ai timp;
  • Opțional, după consultanță - 4 întâlniri de mentorat de business | Cu antreprenori experimentați care au mai depășit crize și recesiuni în trecut.

aplica la startarium re:build


ECHIPĂ DEDICATĂ DE CONSULTANȚI PENTRU AFACEREA TA

Dacă ești acceptat, vei avea o echipă dedicată de 2 consultanți de business, alocați ție în funcție de nevoile care vor reieși cele mai puternice în urma aplicării.

Cei doi vor studia afacerea ta înainte să discutați, precum și piața în care activezi și provocările cu care te confrunți. Vor lucra împreună cu tine live, ca să construiești ceva tangibil, de la care poți merge mai departe: poate un nou model de business, poate o nouă strategie de vânzări, o listă de schimbări necesare în managementul financiar sau în procesele de lucru ale echipei tale.

"A fost de ajutor chestionarul detaliat și faptul că cei doi consultanți au venit la întâlnire pregătiți cu informații specifice afacerii mele. Am primit sugestii utile și creative cu privire la modul în care pot găsi finanțări pentru a dezvolta afacerea fără a apela direct la investitori cărora să le ofer părți sociale din business." – Teodora Popa, participant Seria 1, Cofondator SolverGames 


15 EXPERȚI CONSULTANȚI ÎN STRATEGIE, FINANCIAR ȘI OPERAȚIONAL

aplica la startarium re:build

LA CE ÎNTREBĂRI POT RĂSPUNDE CONSULTANȚII

  • Modelul meu de afacere nu mai funcționează. Cum îl schimb?
  • Ce trenduri se văd acum și cum pot să profit de ele?
  • Cum îmi finanțez afacerea în continuare?
  • Cum îmi fac afacerea antifragilă?
  • Cum aplic metodologia de foresight pe afacerea mea?
  • Cum îmi păstrez echipa motivată?
  • Din ce afaceri și modele pot să mă inspir?
  • Cum testez și validez o idee nouă?
  • Ce optimizări fiscale pot face acum pentru cashflow?
  • + multe alte, mult mai specifice, direct despre afacerea ta.

"Discuțiile din Re:Build au declanșat înțelgerea că nu mai este cazul să aștept după acea perioadă în care voi putea să gândesc planuri cu predictibilitate; ci să încep să gândesc un minim 4 de scenarii." – Alexandra Grigore, participant Seria 1, Cofondator Globe 365 Travel Boutique

"Ne-a ajutat să verbalizam posibilitățile de dezvoltare pe termen lung. În plus, am dobândit și contacte cu care vom explora oportunități de colaborare. 3 ședinte de 20 min de discuții ne-au ajutat mult mai mult decât toate evenimentele la care am participat de-a lungul ultimelor luni." – Corina Postelincu, participant Seria 1, Cofondator Thiaper Systems 


POȚI APLICA DACĂ:

  • Compania ta a fost înființată înainte de 1 ianuarie 2020
  • Ai o echipă care te poate ajuta să atingi obiectivele ( angajați, parteneri, investitori etc )
  • Poți demonstra că afacerea ta era în creștere, dar a fost deturnată de pandemie
  • Ești motivat să crești, nu doar să supraviețuiești, indiferent dacă asta înseamna doar să îți reorganizezi afacerea sau să o reinventezi radical

UN FORMULAR DE APLICARE CA UN BUSINESS SELFIE

Aplici online, folosind acest formular. Completarea lui îți va oferi primul beneficiu RE:BUILD: clarificarea anatomiei afacerii tale, verbalizarea punctelor forte, provocărilor, nevoilor, dorințelor pentru afacerea ta.

Întrebările sunt cele pe care ți le-ar pune un consultant live, gândite ca să îi pregătească pe consultanții din echipa ta să te ajute și să facă research-ul de care au nevoie înainte să vorbiți.

aplica la startarium re:build

CUM ȘI PÂNĂ CÂND APLICI

Deadline-ul absolut pentru trimiterea aplicației este luni, 1 februarie 2021, ora 11:00 dimineața.

Pe 12 februarie afli dacă te afli printre participanții la ultima serie de consultanță RE:BUILD.

Formularul se completează într-o singură sesiune, nu poți salva și reveni mai târziu. Dacă ai nevoie să faci modificări, poți aplica oricând încă o dată. Poți vedea înainte care sunt toate întrebările accesând direct formularul.

În funcție de nevoile pe care le-ai specificat în aplicație, dacă ești selectat ți se va aloca echipa de consultanți care te poate ajuta cel mai mult; vei beneficia de sesiuni de consultanță cu focus pe strategie, operațional sau financiar.

Dacă vei fi printre cei selectați, este posibil ca echipa de consultanți căreia îi ești alocat să îți solicite extra informații, îndeosebi pentru sesiunile de finanțare și management financiar. Nefurnizarea lor în timp util poate atrage anularea sesiunii de consultanță, consultanții neavând suficiente date pentru a-ți putea fi cu adevărat utili.

Selecția beneficiarilor se va face pe criterii ce țin de țin de relevanță (consultanții pot adresa și găsi soluții pentru problema definită de aplicant) și impact (afacerea este una care aduce valoare clienților, furnizorilor, partenerilor, echipei, comunității).

Pentru mentorat, dintre participanții în fiecare serie RE:BUILD se vor alege 20 de antreprenori ( după aceleași criterii ) pentru a continua către o relație de mentorat cu mentori disponibili în rețeaua Startarium.

Succes!

aplica la startarium re:build

DAR PENTRU PACHETELE SUBVENȚIONATE AI APLICAT?

Programul de consultanță și mentorat este jumătatea de know-how cu impact pe termen lung a inițiativei Startarium Re:Build, alături de jumătatea “materială”: pachetele subvenționate de servicii și unelte pentru business. 

Logistic, cele două sunt complet independente; nu e nevoie să aplici la pachete pentru a beneficia de consultanță, nici vice-versa.

Te încurajăm, însă, să aplici pentru amândouă! Consultanța îți va oferi claritate și precizie în decizii, în timp ce pachetele îți vor reduce costurile pe resursele esențiale.

50 de pachete pentru a acoperi costuri esențiale pentru marketing, HR, e-commerce și contabilitate. Resurse în valoare de peste 150.000 EUR oferite de Impact Hub și ING, accelerate de Google:

  • Pachetele includ subvenții la furnizori precum 2Performant, ContentSpeed, Google, Innoship, Jobful, Keez, Neticle, Mirro, Planable, SmartBill și Zitec
  • Sunt grupate pe 4 tipuri de nevoi: HR, marketing, contabilitate și e-commerce
  • 50 pachete disponibile
  • Poți aplica până pe 15 februarie, ora 11 dimineața
  • Toate detaliile aici

DE CE RE:BUILD, TOTUȘI?

"E ok, nu ajunge la noi". "E ok, se termină până la vară." "Până la Crăciun." "Când e gata vaccinul."

Să speri e natural și sănătos. Să amâni orice acțiune în speranța că se termină curând, nu. Simplu spus, RE:BUILD e modul Startarium de a susține acțiunea, chiar și în incertitudine.

În 2021, când nimic nu e sigur și pare că tot ce știai se schimbă, claritatea – acest Graal al antreprenoriatului – poate fi atinsă mai ușor în conversații avizate cu experți neimplicați direct. Scopul? "Să ieși mai puternic din haos", cum definește Taleb antifragilitatea.

"Claritatea poate fi confundată cu o decizie. Alteori arată ca o informație sau un răspuns pe care tocmai l-ai primit, iar uneori o idee nouă sau o soluție. Sigur, toate astea contribuie la claritate, dar claritatea înseamnă de fapt ceva mai simplu, dar mai greu de obținut: claritatea este știu ce să fac mai departe." – scrie pentru Startarium și revista Biz Lucian Grămescu, consultant în programul RE:BUILD

În întregimea sa, RE:BUILD este programul de susținere și reconstrucție creat de Startarium – o inițiativă Impact Hub Bucharest și ING. Startarium RE:BUILD susține 150 de antreprenori și afacerile lor, folosind un mix de 3 formate de intervenție de creștere: consultanță de business, mentorat și resurse pentru startupuri. 100% privat, gratuit, pentru antreprenori. De descoperit în întregime aici

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail