#Unofficial Pitches 2017: am ales câștigătorul!

La Startarium PitchDay 2017 am organizat și o competiție neoficială de pitch-uri, pentru toți cei care nu au ajuns pe scenă, dar care au idei antreprenoriale și startup-uri cu potențial. Pe cea mai votată de voi o vom premia cu 1000 de euro!

La Startarium PitchDay am organizat și o competiție neoficială de pitch-uri, pentru toți cei care nu au ajuns pe scenă, dar care au idei antreprenoriale și startup-uri cu potențial. Pe cea mai votată de voi o vom premia cu 1000 de euro!

Unofficial Pitches s-a desfășurat pe 27 noiembrie 2017, în Orașul Antreprenorilor de la Radisson Blu Hotel. Oricine a vrut să participe la această competiție neoficială de pitch-uri s-a putut înscrie, indiferent de stadiul ideii. Ne-au interesat originalitatea ideii, calitatea prezentării și spiritul antreprenorial.

Procesul de votare s-a încheiat pe 17 decembrie, ora 23:59, iar pe primele 3 locuri s-au aflat:

  • Locul 1 - Orang Outan, 193 de voturi
  • Locul 2 - xoXO photobooth, 165 de voturi
  • Locul 3 - Solaris, 69 de voturi

Fiecare participant înscris în competiție și-a susținut pitch-ul în cabina special amenajată, condiția fiind să nu depășească 60 de secunde. Din cele 37 de înscrieri, le-am ales pe cele mai bune 10. Dintre acestea, cele mai multe voturi le-a primit Orang Outan, pitch pe care îl vom premia cu 1000 de euro!

Orang Outan

Poți vedea mai jos celelalte 9 pitch-uri participante:

Garderoba Infinită

Visage Cloud

GenetX

xoXO photobooth

Solaris

Reciclare și cafea

Learning Oxygen

Call Nina

Transformo

Le dorim mult succes tuturor în continuare și continuăm să le fim alături aici, în Startarium!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail