Dăm BOOST campaniei tale de crowdfunding cu 1.000 EUR

În perioada 14 mai - 1 decembrie, primele 10 campanii ambițioase de crowdfunding lansate pe Startarium vor primi mentorat + consultanță + 1.000 EUR buget de promovare.

Până pe 1 decembrie, primele 10 campanii ambițioase de crowdfunding lansate pe Startarium vor primi mentorat + consultanță + 1.000 EUR buget de promovare*. 

Platforma de crowdfunding este una dintre cele mai importante unelte din Orașul Antreprenorilor - un instrument valoros prin care bifezi simultan toate cele trei beneficii ale comunității: câștigi know-how, îți validezi ideile și obții finanțare pentru ideea ta de afacere. De la lansarea sa, 29 de antreprenori curajoși și-au testat deja business-urile, cu finanțări totale ce depășesc 100.000 EUR de la peste 1.300 de susținători.

După ce anul trecut am dublat finanțarea celor mai de succes campanii de pe platformă, anul acesta continuăm cu Startarium Crowdfunding BOOST - o inițiativă menită să propulseze spre succes 10 proiecte ambițioase de crowdfunding. Primele 10 campanii cu target de cel puțin 5.000 EUR lansate anul acesta vor beneficia de tot suportul necesar pentru a-și crește considerabil șansele de reușită: mentorat de business, consultanță de marketing și de media, la care se adaugă un buget suplimentar de promovare online: Startarium va investi, prin canalele proprii, câte 1.000 EUR pentru fiecare campanie.

Click aici pentru a iniția o campanie de crowdfunding pentru afacerea ta
► Întrebări? Scrie-ne pe contact@startarium.ro

Primești mentorat + consultanță + 1.000 EUR buget de promovare

Ne dorim să simți că poți urmări din start obiective înalte pentru business-ul tău. Prin Startarium Crowdfunding BOOST, punem la bătaie know-how-ul specialiștilor și canalele proprii de promovare, ca tu să-ți aduci campania de finanțare înaintea cât mai multor potențiali susținători. Vei beneficia de:

  • O sesiune de mentorat de business  
  • Două sesiuni de consultanță pentru strategia ta de marketing  
  • Suport din partea echipei Startarium pe toată durata desfășurării campaniei  
  • Buget media de 1.000 EUR, pe care Startarium îl va investi independent în canalele digitale precum Facebook sau YouTube, în paralel cu acțiunile de promovare derulate de către inițiator

*Poți citi toate detaliile în Regulamentul Startarium Crowdfunding Boost

Cum te înscrii și ce urmează

Campania Startarium BOOST este activă până pe 1 Decembrie, iar de beneficiile ei se vor bucura primele 10 idei de crowdfunding cu obiectiv minim de 5.000 EUR lansate în timpul său! Pentru a iniția o campanie de crowdfunding pe Startarium, lasă platforma să te ghideze prin primii pași: 

  • Loghează-te sau creează-ți un cont nou pe Startarium
  • Creează o Idee și un Business Canvas cu ajutorul uneltelor interactive de pe platforma
  • Descrie ideea ta de afaceri într-un draft de campanie crowdfunding
  • Trimite propunerea ta către aprobare

Click aici pentru a iniția o campanie de crowdfunding pentru afacerea ta
► Întrebări? Scrie-ne pe contact@startarium.ro

După ce ne-ai trimis propunerea ta, vom discuta prin email, telefon sau față în față pentru a ajunge la forma sa optimă. Când toate condițiile sunt îndeplinite și campania ta respectă întocmai termenii Startarium, suntem gata să pornim! După publicare, noi vom demara propria noastră campanie de promovare pentru proiectul tău, in paralel cu acțiunile de marketing desfășurate de tine. Echipa noastra iti este alaturi; scrie-ne oricand!

Ce fel de idei se pot finanța prin crowdfunding

Crowdfunding-ul este un mecanism ce se poate plia cu succes pe industrii profund diferite, de care pot beneficia atât proiectele în prag de lansare, precum și business-urile în plin proces de scalare.

Până acum, prin Startarium s-au finanțat afaceri românești din domenii și în stadii diferite de evoluție, care au atins targeturi financiare de la 1.000 EUR la 30.000 EUR, la fel de variate ca nevoile lor. Te poți inspira din poveștile de succes ale Impact Hub, Mater, NutriStandard sau Colorful Mind și poți vedea aici toate campaniile desfășurate pe platformă.

Mult mai mult decât un simplu mecanism de finanțare, procesul în sine este unul prin care îți poți testa ideea de business și construi o bază solidă de clienți inițiali, în timp ce îți calibrezi oferta în funcție de feedback-ul primit. Pe Startarium, e un proces susținut la fiecare pas de către mentori și consultanți pasionați, iar beneficiile sale educaționale pe termen lung le pot depăși cu mult pe cele financiare. Îl recomandăm oricărui antreprenor care vrea să înceapă corect o nouă etapă.

Te-ai hotărât? Învață cum să creezi o campanie de succes!

Aruncă o privire peste ghidul complet pentru toți cei interesați de crowdfunding: zece cursuri, webinarii, interviuri și exemple de campanii reușite din care să înveți tot ce ai nevoie. Creează un prim draft de campanie și dă-ne un semn! ► contact@startarium.ro

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail