Who’s Who | George Moroianu, Fondator Flip & Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures | Înregistrare

Pe 17 mai i-am avut alături de noi pe George Moroianu, Fondator Flip & Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures, care ne-au povestit despre drumul lor în antreprenoriat și despre relația startup-investitor. Dacă ai ratat discuția, poți urmări înregistrarea acesteia mai jos!

Who’s Who este evenimentul lunar la care te invităm să îți iei doza de inspirație, chiar de la antreprenorii din comunitatea Startarium. O sesiune online în care poți afla direct de la aceștia cum au reușit, dar și cum au greșit.   

Fondat în 2019, Flip.ro este marketplace-ul de telefoane smart recondiționate, care a obținut investiții din partea eMAG Ventures de 8 milioane de euro, s-a extins pe piața din Bulgaria și Ungaria și a ajuns a fi cel mai promițător startup românesc din economia circulară. Bun, dar cum s-au întâmplat toate acestea în doar 4 ani și jumătate de la lansare? Aflăm ce caută investitorii, dar și cum arată relația startup-investitori într-o conversație cu George Moroianu, Fondator Flip și Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

Vezi înregistrarea completă a discuției, abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu următoarele webinarii și programe Startarium!

Rămâi la curent cu toate evenimentele Startarium

Vezi lista completă a evenimentelor de business din 2023

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail