Înregistrare webinar | Digital marketing pentru antreprenori

10 idei la îndemână ca să începi sau să accelerezi eforturile de marketing când ești antreprenor - atât la nivel de strategie, cât și de execuție. Studii de caz, bune practici, recomandări de tools și Q&A. Cu Dan Toma, Digital Marketing Director Zitec și Aneta Pleșa, Agency Partner Manager Google România.

Cum să construiești o prezență digitală consistentă și constantă în 2021, ce ai de optimizat și care sunt elementele cărora merită să le acorzi atenție - despre toate am discutat în webinarul de pe 11 februarie. 

Urmărește înregistrarea webinarului

PDF

Prezentare

Dan Toma, Zitec

PDF

Prezentare

Aneta Pleșa, Google România

Alte resurse recomandate:

 

Agenda webinarului:

  • 10 idei la îndemână ca să începi sau să accelerezi eforturile de marketing când ești antreprenor (atât la nivel de strategie, cât și de execuție)
  • Ce instrumente concrete poți folosi pentru eforturile tale de marketing digital  
  • Sesiune de Q&A 

Despre speakeri 

Dan Toma, Digital Marketing Director Zitec - are peste 10 ani experiență în marketingul digital, și este specializat pe strategie, performance marketing, traditional & programmatic media, precum și date și analize. În portofoliul său se numără colaborări cu peste 100 de clienți din industrii precum: Automotive, Finanțe / Bănci, E-Commerce, Farma, Telecom, FMCG, Electro dar si start-up-uri pentru care a gestionat bugete de peste 30 de milioane de euro. În prezent, Dan conduce o echipă de peste 15 specialiști certificați Google AdWords şi Google Analytics în cadrul Zitec; și predă cursuri de digital marketing pentru studenții The Entrepreneurship Academy.

Aneta Pleșa, Agency Partner Manager Google România. Aneta are peste opt ani experiență în digital marketing. A lucrat în agenție și de trei ani este Agency Partner Manager la Google. Este consultant pentru multe campanii digitale ale celor mai mari branduri din Romania și lucrează împreună cu agențiile media și de creație. Petrece mult timp analizând datele Google pentru a veni cu insight-uri proaspete despre comportamentul în online.


Aplică azi și pentru subvențiile Startarium

150.000 de euro pentru instrumente de e-commerce, marketing, HR și contabilitate

50 de pachete pentru a acoperi costuri de business pentru creștere. Resurse în valoare de peste 150.000 EUR oferite de Impact Hub și ING, accelerate de Google:

  • Pachetele includ subvenții la furnizori precum 2Performant, ContentSpeed, Google, Innoship, Jobful, Keez, Neticle, Mirro, Planable, SmartBill și Zitec
  • Sunt grupate pe 4 tipuri de nevoi: HR, marketing, contabilitate și e-commerce
  • 50 pachete disponibile
  • Poți aplica până pe 15 februarie, ora 11 dimineața
  • Toate detaliile aici

 

 

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă