Înregistrare Webinar | Marketing pentru antreprenori, cu Irina Ianculescu

La webinarul din luna martie, am aflat cum ajută marketingul în antreprenoriat și ce trebuie să faci pentru pentru a avea rezultate, chiar dacă nu dispui de un buget substanțial.

Pentru că foarte mulți antreprenori la început se găsesc într-un cerc vicios în ceea ce privește promovarea produsului sau serviciului pe care îl oferă (lipsa de fonduri îi face să nu investească în marketing, produsul nu este promovat, așa că nu există suficiente vânzări, așa că în continuare nu există fonduri), am decis ca primul webinar din seria Startarium pentru antreprenori să se adreseze tocmai acestei provocări. 

Webinarul susținut de Irina Ianculescu (Marketing as a Habit) a oferit insight-uri valoroase privind felul în care marketingul îți ajută business-ul, de ce și cum îți cunoști audiența, cum îți prioritizezi canalele de marketing în funcție de platforme și ce instrumente ai la îndemână pentru a-ți atrage clienții. 

Mai jos poți urmări înregistrarea webinarului: Despre Irina Ianculescu

Cu o activitate de peste 10 ani în online, Irina Ianculescu a dobândit experiență strategică și hands-on în digital marketing, lucrând ca in-house marketer, strateg, manager de echipe și, în paralel, consultant independent. Înainte de a lansa Marketing as a Habit, Irina a fost Head of Marketing la Smart Bill, unde a coordonat echipa de marketing, fiind responsabilă de strategie, dirijarea activităților de marketing online și offline și poziționarea în piață. 

În paralel, Irina este implicată și în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial atât prin participarea ca marketing mentor în Startarium, cât și ca membru al juriului în competiția Startarium Pitch Day și parte din juriul național în competiția Central European Startup Awards.

Înainte de Smart Bill, Irina a petrecut 5 ani în Avangate (acum 2checkout; 2011 - 2016), unde a coordonat echipa de Online, având ca obiectiv principal crearea și implementarea strategiei B2B de online marketing pentru piața din U.S și creșterea numărului de leaduri venite din acest canal.

Despre Marketing as a Habit

Creează un plan complet de marketing pentru afacerea ta, alege tacticile de marketing potrivite și generează rezultate sustenabile. În curând, prin platforma Irinei, vei putea accesa și primul curs online pentru antreprenori despre cum să îți creezi un plan complet de marketing care să se plieze pe specificul business-ului tău.

Atunci când marketing-ul devine un obicei, el poate transforma modul în care faci business. Misiunea mea prin Marketing as a Habit este să te învăț cum să abordezi marketing-ul sistematic și eficient.

Marketing as a Habit este un hub de conținut de marketing dedicat antreprenorilor de pretutindeni care doresc să aprofundeze tactici online adaptate business-ului lor. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail