Înregistrare webinar | Management financiar pentru antreprenori

Pe 20 mai am vorbit cu Cătălin Ursu, Head of North-East Region Mid-corporate Banking la ING Bank despre management financiar, precum și ce schimbă contextul de criză pe care îl traversăm acum.

#ConnectCoffee este un format relaxat prin care ne bem cafeaua împreună și un specialist îți răspunde la întrebările, îngrijorările sau curiozitățile pe un anume subiect.

Pe 20 mai l-am avut alături pe Cătălin Ursu, Head of North-East Region Mid-corporate Banking la ING Bank, care a răspuns la întrebările despre management financiar, precum și ce schimbă contextul de criză pe care îl traversăm acum. 

Despre Cătălin Ursu

Are o experiență de 15 ani doar în ING. E deschizător de drumuri la propriu (a deschis prima sucursală ING din Iași), iar din 2012 conduce regiune Nord-Est, coordonează relația cu clienții de acolo, însemnând relationship management, administrare de portofolii de client, plus finanțări, tranzacții operaționale, piețe financiare și produse de trade. Toate pentru firme cu cifre de afaceri cuprinse între 2 Mil RON și 500 Mil RON.

Cătălin este în domeniul bancar de peste 22 de ani, iar de peste 19 ani (din 2001) este implicat în finanțarea companiilor mici și mijlocii, a interacționat cu antreprenorii locali și regionali în toți acești ani, traversând perioade de tranziție la economia de piață, de boom economic, dar și de criză severă.

Urmărește înregistrarea webinarului

 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail