Webinar FOCUS - Cum îmi susțin echipa în rol de leader | Înregistrare

Pe 27 aprilie am avut-o alături de noi pe Raluca Răschip, alături de care am povestit care sunt primii pași pentru a fi un lider mai bun. Descoperă în webinarul de mai jos mai multe insight-uri și cum poți construi echipe mai performante.

 

Webinarul FOCUS: Cum îmi susțin echipa în rol de leader este parte din ediția din prezent a programului de mentorat Startarium FOCUS - ediția 3, în care ne concentrăm pe rolul tău de lider în echipa ta și cum să construiești echipe cât mai sănătoase.

Alături de Raluca Răschip, pe 27 aprilie am discutat despre ce este leadership-ul, ce înseamnă o echipă performantă, care este rolul liderului în construcția si dezvoltarea ei, precum și care sunt principalele pârghii pe care acesta le poate utiliza cu succes. De asemenea, aceasta a abordat diferențele dintre management si leadership si de ce avem nevoie de amandoua pentru a conduce bine. 

Vezi înregistrarea completă a discuției mai sus, abonează-te la newsletter mai jos și rămâi la curent cu următoarele webinarii și programe Startarium!

Startarium Focus — Ediția 3: Leadership

Rămâi la curent cu toate evenimentele Startarium

Despre Raluca Răschip, Cofondator Teamology Institute si Head Coach la "The Entrepreneurship Academy"  

Raluca Răschip, este consultant ȋn transformarea echipelor, Head Coach si Team Coach la facultatea de antreprenoriat The Entrepreneurship Academy. Are o experiență de 20 ani în poziții de conducere și lucru cu echipele. Este fost Director al diviziei Consumer & Retail al GfK Romania, unde a coordonat multiple echipe, iar din 2019 este Coach acreditat al Federației Internaționale de Coaching. 

Crede cu tărie ca business-ul este o resursă pentru oameni și nu invers. Cu alte cuvinte, este un mod prin care putem avea impactul pe care ni-l dorim și unde putem deveni oameni mai buni împreună cu alții.  De aceea, motivatia ei sta in a susține pe alții să facă mai bine in jurul lor, în contextul lor particular de business. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail