Premii de 5.000 de euro pentru pitch-urile voastre neoficiale! La Startarium PitchDay Unofficial Pitches 2018

Pentru că, neoficial, life’s a PITCH and then YOU win, antreprenorii aspiranți au mai avut o șansă să își prezinte ideea de business la Unofficial Pitches în cadrul Startarium PitchDay 2018.

Antreprenor sau nu, înscris în competiția oficială sau nu, pe 6 noiembrie 2018 câștigi și tu! Pentru că, neoficial, life’s a PITCH and then YOU win, mai ai o șansă să îți prezinți ideea în competiția neoficială: Startarium PitchDay Unofficial Pitches - Powered by ING!

Cum funcționează Unofficial Pitches - Powered by ING

Ce înseamnă Unofficial Pitches?

Pe scurt, un pitch video de 60 de secunde în care să ne convingi că ideea ta merită susținere pentru a fi lansată sau pentru a crește.

La ediția 2017 Startarium PitchDay am lansat episodul pilot al competitiei neoficiale, unde 40 de curajoși au concurat pentru voturile publicului și premiul de 1.000 de euro. Anul acesta, joaca devine serioasă: premiile au crescut la 5.000 de euro, iar șansele tale s-au triplat, căci poți câștiga unul dintre cele 3 premii:

  • Locul 1 - 2.500 euro 
  • Locul 2 - 1.500 euro 
  • Locul 3 - 1.000 euro 

Cum intru în competiție:

Pasul 1: Rezervă-ți loc la eveniment aici.

Pasul 2: Fii prezent la eveniment pe 6 noiembrie.

Pasul 3: Intra în cabina de pitching Unofficial Pitches, apasă butonul play pe camera video, adună-ți toată inspirația și motivația și povestește-ne despre ideea ta. Ai doar 60 de secunde, deci repeta înainte!

Cum câștig:

Pasul 4: Cele mai bune 10 pitchuri vor fi publicate pe platforma Startarium in perioada 19-23 noiembrie 2018

Pasul 5: Dai sfară-n țară! Ideea ta e finalistă și merită votată! Daca esti în top 3 pitches conform numărului de voturi, câștigi premiul de 1.000, 1.500 sau chiar 2.500 euro.

Ce ar trebui să mai știu:

  • Poți susține un pitch și ca persoană fizică: ai ideea de business, prototipul sau poate chiar produsul gata, dar nu ai înființat încă o firmă. 
  • Idee înseamnă orice inițiativă antreprenorială, indiferent de stadiul în care se află. Dacă este o idee creativă, originală și merită să fie susținută, locul ei este la Unofficial Pitches.  
  • Locurile în cabina de pitches nu pot fi rezervate în avans. Trebuie să fii prezent la eveniment în intervalul 14.00 - 20.00 și să intri în cabina de pitchuri pentru a-ți prezenta ideea. 
  • Dintre toate video-pitch-urile înregistrate, organizatorul le va alege pe cele mai bune 10, luand în calcul criterii ca: originalitate, potențial de crestere, calitatea prezentării. 

Regulamentul concursului și detaliile defășurării vor putea fi consultate de fiecare participant înainte de a intra în cabina Unofficial Pitches - powered by ING.

În final, nu-ți spunem decât: exersează, exersează, exersează. În oglindă, în fața prietenilor, pe stradă, oriunde prinzi. Ai 60 de secunde să ne convingi că ideea ta merită! 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail