Ești pregătit pentru cel mai intens maraton al antreprenorilor? Startarium PitchDAy 2017

Startarium dă startul înscrierilor la cea de-a doua ediție PitchDay, una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor din România.

Startarium dă startul înscrierilor la cea de-a doua ediție PitchDay, una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor din România.

O inițiativă ca un maraton, în care startup-urile care vor reuși să convingă juriul vor câștiga premii în valoare totală de 100.000 de euro!

Aici, la Startarium, am promis că misiunea nostră va fi să îi susținem pe antreprenori în drumul lor către succes, fie că o facem prin educare, testare, conectare cu o comunitate locală și internațională de specialiști sau prin finanțare. Anul trecut, am lansat Startarium PitchDay, una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor din România și am premiat patru finaliști care au reușit să convingă juriul prin pitch-urile lor.

În 2017 ajungem la cea de-a doua ediție și vom oferi antreprenorilor cu cele mai bune pitch-uri premii în valoare totală de 100.000 de euro:

  • Locul 1 – 70.000 de euro
  • Locul 2 – 20.000 de euro
  • Locul 3 – 10.000 de euro

Start înscrieri PitchDay 2017!

Ai un startup de 1-3 ani? Te poți înscrie în competiție până pe 23 octombrie! Citește regulamentul complet, află care sunt toate criteriile de eligibilitate și asigură-te că le îndeplinești! Dacă ai nevoie de mai multe informații, ne poți contacta la contact@startarium.ro.

"PitchDay-ul este punctul culminant al Startarium, în fiecare an. Dacă de la începutul anului până în octombrie am pus în lumină campaniile de crowdfunding, resursele educaționale, evenimentele inspiraționale sau programul de accelerare – toate dedicate antreprenorilor, la final de an, reflectoarele sunt pe ei – pe antreprenorii care au curajul să creeze pitch-ul perfect și să ceară 100.000 EUR. PitchDay-ul este o ocazie extraordinară de învățare – sper ca antreprenorii la început de drum să profite de această oportunitate", spune Cătălin Vasile, Head of Advisory Channels Management ING.

"Mediul antreprenorial din România se dezvoltă din ce în ce mai mult și ne bucurăm să fim parteneri ai startup-urilor cu potențial real și să îi susținem prin toate resursele din Startarium. PitchDay este unul dintre demersurile ample prin care ne asumăm să creștem sistemul antreprenorial și să oferim nu numai finanțare, ci o experiență reală și utilă pentru cei care cred și muncesc pentru business-urile și visurile lor. Ediția de anul trecut ne-a motivat enorm prin calitatea prezentărilor și ambiția antreprenorilor, așa că ne pregătim cu mult entuziasm pentru ediția 2017", a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub Bucharest și Cluj-Napoca.

Cum se va desfășura?

Până pe 23 octombrie 2017, antreprenorii cu o afacere de 1-3 ani din întreaga țară se pot înscrie pe site-ul competiției. După etapa de preselecție a înscrierilor online, cele mai bune 100 de startup-uri vor fi invitate la un interviu, pentru a fi evaluate de juriu în cadrul evenimentului de pe 16 noiembrie de la Auditorium Pallady București. În urma primei runde de jurizare din ziua evenimentului, doar 10 antreprenori vor trece mai departe în finală și vor susține un pitch de 3 minute în fața unui juriu format din experți în business și investitori și a audienței de peste 500 de persoane.

La finalul zilei, juriul va desemna cei 3 câștigători. Poți vedea cum se pregătește un pitch de 70.000 de euro citind articolul scris de câștigătorul locului 1 de anul trecut și poți viziona cum se susține în fața unei audiențe de 500 de oameni.

Fii gata pentru o zi intensă, în care vei avea ocazia să interacționezi cu alți antreprenori ca tine, cu specialiști, investitori și publicul larg. Înscrie-te în cursă! (dacă nu ai cont în Startarium, intră aici).

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail