Pitch me up! Sesiuni de SPEED DATING cu investitori la Startarium PitchDay 2018

Cauți un investitor pentru startup-ul tău? Îl găsești la Startarium PitchDay 2018

Pe 6 noiembrie 2018 am petrecut o după-amiază întreagă printre cele mai promițătoare startup-uri, investitori și fondatori de succes! La Startarium PitchDay câștigă toți cei ce sunt, visează să devină sau lucrează deja cu antreprenori.


Ești gata să convingi investitorii că startup-ul tău face toți banii? Ți-am povestit deja că Life’s a PITCH and then YOU win! Așa că, la Startarium PitchDay 2018, separat de competiția oficială, am adus împreună business angels și investitori dispuși. 

Înscrie-te completând acest formular!

Cum se va desfășura sesiunea de Speed Dating?

  • Sesiunea va avea loc într-un cadru special amenajat, parte din evenimentul Startarium PitchDay, începand cu ora 16.00
  • Este o sesiune privată, doar între antreprenorii selectați și investitori, fără public
  • Fiecare antreprenor va susține un pitch de 5 minute + 2 minute Q&A
  • Fiecare antreprenor va susține prezentări în fața a 3 - 5 investitori, în funcție de compatibilitatea dintre profilul business-ului și aria de interes si expertiză a investitorului

Cum știu că e pentru mine?

  • ai deja un prototip;
  • tu și echipa ta lucrați full time la comercializarea lui;
  • cunoști foarte bine domeniul și piața în care activezi;
  • startup-ul tău are potențial de scalare;
  • domeniul de activitate al afacerii tale se regăsește printre următoarele: tehnologie, comerț, transport & logistică, turism, mediu, educație, consultanță, resurse umane & training, sănătate sau food.

Dacă ai bifat cele de mai sus, avem cel puțin un investitor pentru tine!

Ce investitori avem pentru tine?

Alexandru Lăpușan - Este CEO și co-fondator Zitec, una dintre companiile lider in industria IT din Romania, specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing. De asemenea, este mentor în Startarium.Inc.

Ovidiu Toader - Consilier în afaceri și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 20 de ani cu cifre de afaceri cumulate de peste 60 de milioane de euro. Din 2014 lucrează cu antreprenori și manageri pentru: stabilirea viziunii, a obiectivelor și pentru crearea planului de acțiune. Îi însoțește pe partenerii lui în implementarea planului de acțiune și în obținerea rezultatelor pentru a menține focusul pe profit și eficiență.

Sergiu Neguț - Este consultant și Board Adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, mentor în comunitatea Startarium, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania.

Vlad Panait - Are o experiență de peste 20 de ani în marketing în diverse companii multinaționale, este antreprenor și Business Angel, fondator Sparking Capital - un fond cu capital de risc de tip Business Angel.

Radu Atanasiu - Este lector adjunct la Maastricht School of Management Romania, antreprenor și se implică activ ca business angel în startup-urile promițătoare. Fii pregătit să îți testeze și gândirea critică și abilitățile de convingere, nu doar potențialul de creștere a afacerii tale. 

Lista de investitori este în curs de actualizare.

Înscrie-te până pe 1 noiembrie, ora 10:00, iar pe 3 noiembrie te anunțăm dacă ai fost selectat să participi la Speed Dating!

Dacă nu te-am speriat și vrei în continuare să pitch-uiești în fața lor, urmărește cursul lui Sergiu Neguț - Cum setezi relația cu investitorii și află la ce să te aștepți pe 6 noiembrie la Startarium PitchDay!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail