Startarium PitchDay 2018 - Start înscrieri!

Pe 1 octombrie 2018, am dat startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție Startarium PitchDay!

Până pe 12 octombrie 2018 au avut loc înscrierile în cea mai mare competiție pentru startup-uri din România: Startarium PitchDay! Cele mai bune startup-uri au fost parte dintr-un proces accelerat de dezvoltare și au concurat pentru premii în valoare totală de 120.000 EUR.

Startarium PitchDay, o zi ca un maraton, oferă posibilitatea celor mai bune startup-uri să își prezinte afacerea în fața unui juriu format din antreprenori de succes, experți în business și investitori. Doar 10 urcă pe scenă în marea finală, iar antreprenorii care conving juriul prin cele mai bune pitch-uri vor primi unul dintre premiile acestei ediții, în valoare totală de 120.000 de euro. Semifinala și finala competiției PitchDay 2018 au avut loc pe 6 noiembrie 2018, la Willbrook Platinum, București.

► Întrebări frecvente despre competiția Startarium PitchDay

Ai un startup între 1 si 3 ani? Aplică la PitchDay 2018!

Ai parte de o experiență care te va schimba ca antreprenor :

  • Îți înscrii afacerea într-un proces de dezvoltare accelerat;
  • Primești feedback de la un juriu format din investitori și experți;
  • Înveți cum să îți vinzi business-ul în 3 minute;
  • Îl prezinți în fața unui public de 700+ posibili parteneri;
  • Îți crești vizibilitatea în presă și în mediul de business;
  • Devii un antreprenor mai bun;
  • Câștigi premii în valoare totală de 120.000 EUR.

► Citește regulamentul competiției Startarium PitchDay

Edițiile anterioare

Prima ediție PitchDay a avut loc în 2016, odată cu lansarea oficiala a platformei Startarium. De atunci, 245 de startup-uri au intrat în cursa pentru finanțare și peste 140 de antreprenori au avut ocazia să își prezinte afacerile în fața unui juriu format din fondatori de succes, experți și investitori. În finalele celor două ediții, 20 de startup-uri au concurat live pentru premii ce depășesc în total 210.000 EUR, în fața unui public de peste 700 de persoane. Printre câștigători se numără NALU, Tracia, LifeBox, Re.Flex, Stația de Joacă și Clinica de Pediatrie Anastasia.

Cum a fost la Startarium PitchDay 2017?

Cum aplici la Startarium PitchDay

Înscrie-te din timp, pentru a putea aduce îmbunătățiri ulterior!

Știm că în viața de antreprenor multe lucruri bune se întâmplă pe ultima sută de metri, dar la PitchDay e important să te înscrii devreme, chiar și cu o prezentare care nu este încă finală!

Astfel vei putea primi feedback despre eligibilitatea aplicației, detalii despre regulament sau alte clarificări utile pentru a merge mai departe. Vei putea edita și rafina aplicația ta oricând, până pe 12 octombrie 2018, ora 12:00 PM.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail