Bevezetés | Mit fogsz tanulni ebben a modulban?

Most, hogy már működőképes vagy, egyre nagyobb a csapatod, és olyan terméket vagy szolgáltatást kínálsz, amelyre másoknak szüksége van, készen állsz arra, hogy a következő szintre lépj. Ez a szakasz pedig rengeteg lehetőséget és lehetséges utat tartogat. Csak annyit kell tenned, hogy azonosítod azokat, amelyek azt kínálják, ami szerinted a legjobb számodra.

Ha elolvastad ezt a fejezetet, tudni fogod, hogyan:  

- kezeljd jobban a felgyorsult növekedés kihívásait  

- azonosítsd a fejlődési és ügyfélmegtartási lehetőségeket 

- optimalizáld a vállalkozásod költségeit, de az általad felszámított árakat is, a magad részéről  

- azonosítsd a számodra megfelelő pénzügyi-bankári eszközöket 

Az alábbiakban azokat a témákat ismertetjük, amelyekkel ebben a fejezetben megismerkedhetsz:  

#Fókusz: költségek és árak  

Mielőtt bármilyen beruházási döntést hoznál, jó, ha átfogó képet kapsz egyrészt a működési költségekről, másrészt az általad felszámított árakról. Mindkettő nyereségesebbé és skálázhatóbbá tehet, többek között a számok tekintetében is.  

#Akcelerált növekedési kihívások  

Mire számíts, ha gyorsított növekedési folyamatban vagy, és hogyan előzheted meg a dilemmákat vagy az esetleges válságokat.  

#Vevői bázis fejlesztése  

Az új piacok kiaknázásától az ügyfélélmény versenyelőnnyé alakításáig - fedezd fel, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy minél több olyan embert elérj, akinek szüksége van a termékedre vagy szolgáltatásodra. 

#Pénzforgalom 

Hogyan győződhetsz meg róla, hogy kézben tartod, és milyen mutatókat kell követned, hogy semmilyen előre nem látható helyzet ne bizonytalanítson el.  

#Pénzügyi-pénzügyi eszközök egy stabil vállalkozáshoz 

"Egy új szintet nyitottál meg". Még ha most nagyobbak is a kihívásaid, fontos, hogy ne feledd, több lehetőséged van a megoldásra. Ilyen például a hasznos pénzügyi-bankár eszközök, amelyek kihúzhatnak a holtpontról, ha növekedni szeretnél. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail