It’s all about the people! Cine sunt oamenii din incubatorul Startarium.Inc

In Startarium.Inc, echipele selectea au lucrat timp de un an de zile cu super traineri, mentori care au trecut prin provocările antreprenoriatului și un Advisory Board care va construi cot la cot cu startup-urile, pentru ca afacerile să crească într-un an cât alții în 7.

Finanțarea și resursele sunt extrem de importante pentru orice business, dar să știi CE să faci cu ele e chiar vital pentru un startup. In Startarium.Inc vei lucra timp de un an de zile cu super traineri, mentori care au trecut prin provocările în fața cărora te afli tu acum și un Advisory Board care va construi cot la cot cu tine, pentru a-ți crește afacerea într-un an cât alții în 7.

N-ai aflat încă despre programul de incubare pentru startup-uri din Orașul Antreprenorilor?

Te invităm să îi cunoști mai bine pe o parte din cei pe care-i vei avea alături, inclusiv pe Michal Szczurek - CEO al ING România, Sergiu Neguț - business angel dedicat creșterii antreprenoriale, Vlad Craioveanu - co-fondator al comunității Impact Hub România, Mircea Căpățînă, Iulian Cîrciumaru, Wargha Enayati și multi alți antreprenori cu un palmares impresionant.

Ana-Maria Andronic, Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper
Contribuitor important în mediul antreprenorial și co-fondatorul Venture Connect , Ana-Maria este mentor și membru al comisiei de selecție a echipelor Startarium.Inc

Proprietatea intelectuală este unul dintre elementele-cheie pe care se bazează modelul tău de business? Vei fi pe mâini sigure dacă startup-ul tău este unul dintre cele 5 care vor lucra cu Ana-Maria timp de 1 an.

Cătălin Vasile, Head of Advisory Channels Management ING Bank
Este Vice-Președinte al Asociației Creștem Idei, Membru Fondator al Asociației Vânzătorilor Profesioniști din Romania și mentor al antreprenorilor din Startarium. Prin sesiunile de mentorat si raportările trimestriale în Advisory Board, Cătălin te va ajuta să-ți atingi și chiar depășești obiectivele de vânzări și creștere sustenabilă a afacerii.

Elisabeta Moraru, Country Business Development Manager Google România
Ela este la Google din 2012, a absolvit Business Academy la Universitatea Duke și va fi parte din echipa care mentorează și evaluează trimestrial performanța startup-urilor din Startarium.Inc. Al tău poate fi unul dintre cele 5 care se bucură de expertiză!

Michal Szczurek, CEO ING România
Poți să crezi că vei primi sfaturi utile chiar de la cel care conduce sucursala din România a grupului olandez ING? Va fi membru al Comisiei de selecție Startarium.Inc și unul dintre oamenii pe care poți conta pentru feedback, recomandări și deschidere către noi oportunități pentru afacerea ta. E o ocazie pe care sigur nu o vei întâlni des, așadar intra în program, profită de ea și de multe altele!

Sergiu Neguț, Associate Dean MSM România
Business Angel cu investiții în afaceri locale precum frufru, 2parale, Softelligence sau Intermedicas, în echipa Startarium.Inc va fi și Chairman of the Board pentru echipele participante. Cu experiența și pasiunea unui adviser dedicat creșterii antreprenoriale și dezvoltării organizaționale, Sergiu este unul din asset-urile pe care e bine sa le ai în echipa ta, dacă intri în program.

Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub
Antreprenor din 2010, fiind fondator al Ropot și Impact Hub Bucharest și Cluj. Vlad este investitor și mentor pentru diverse startup-uri, inclusiv cele din Startarium.Inc, și va ajuta cele 5 echipe finaliste să-și rafineze modelul de business, sa găsească noi piețe și oportunități de creștere. Într-un an cât alții în 7, așa cum am promis!

Wargha Enayati, Fondator Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria
Poate că știți deja că este medic și a contribuit definitoriu la dezvoltarea serviciilor medicale, dar este important să aflați că este și om inovator de afaceri, a creat echipe, a structurat companii, a mentorat zeci de tineri și, cel mai important, te va ajuta să-ți duci startup-ul la următorul nivel, prin programul de incubare Startarium.Inc.

Ilinca Păun, Managing Partner la Colliers International Romania
Ilinca conduce compania internațională de consultanță imobiliara, este membru în Bord și Profesor Expert la The Entrepreneurship Academy, Profesor de Sales Psychology la Universitatea Alternativă iar în Startarium.Inc va fi membru în Advisory Board, echipa de super profesioniști care va mentora și evalua trimestrial performanța startup-urilor.

Dacă al tău va fi unul dintre cele 5, vei putea conta pe ea pentru a-ți dezvolta afacerea, căci Ilinca însăși se declara „cea mai împlinită atunci când generez context de creștere pentru mine și cei din jur, prin experiențe de învățare.”

Iulian Cîrciumaru, co-fondator Benefit Seven (7card)
Antreprenor de succes, a creat companii, a trecut prin experienta unui exit parțial, a co-fondat V7 Capital, o companie care susține și investește în startup-uri cu potențial. Împletește experiența de antreprenor cu cea anterioara de consultant în afaceri și le pune pe toate la bătaie pentru ca tu să-ți crești afacerea într-un ritm accelerat, dar sustenabil. Înscrie-ți startup-ul până la 1 august și-l vei întalni pe Iulian atât în comisia de selecție, cât și de-a lungul celor 12 luni de incubare în Startarium.Inc.

Mircea Căpățînă, Cofondator Smart Bill
A ales calea antreprenoriatului în urmă cu 11 ani pentru a construi Smart Bill, iar în 2016 a beneficiat de încrederea a două fonduri importante de investiții si 1 milion de euro capital. Mircea este fericit astăzi cu experiența dobândită și determinat să împartă cu antreprenorii din Startarium.Inc tot ce a învățat despre cum să-ți crești business-ul, cum să atragi investitori sau dacă există viață după Executive Board.

De-a lungul celor 12 luni de program vei avea acces la o listă impresionantă de mentori, investitori, traineri și antreprenori, acesta este doar un preview a ce te așteaptă pe tine și echipa ta!  Urmărește-ne în continuare pentru a afla cine sunt toți oamenii care te așteaptă în program și nu uita să aplici până pe 1 august! (dacă ești logat poți intra aici, dacă nu ai cont poți intra aici)

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail