Ideile tale îți pot aduce o bursă la Oxford Summer Business School!

Te-ai gândit vreodată ce ai lua într-un bagaj pentru 2 săptămâni la Oxford? Dacă ești student și ești pasionat de mediul de business, fii atent la oportunitatea lansată de Platforma Y! Povestește despre ideile tale de business într-un articol și intră în cursa pentru o bursă la Oxford Summer Business School!

Fă-ți curaj și povestește despre ideile tale de business într-un articol pe Platforma Y și intră în cursa pentru o bursă la Oxford Summer Business School! În plus, în joc mai sunt și 3 cursuri de antreprenoriat, perfecte pentru a te ajuta să pornești pe drumul succesului!

Universitatea Oxford este cea mai veche universitate din lumea anglofonă. De-a lungul timpului, o mulțime de oameni celebri au absolvit Universitatea, precum Oscar Wilde, Lewis Carroll, Stephen Hawking, Theresa May, Margaret Thatcher și mulți alții. Dacă vrei să ajungi în sălile de curs ale prestigioasei universități, lasă-ți ideile să zboare și nu-ți fie teamă să greșești!

Foarte mulți oameni de succes au început cu stângul evoluția lor în afaceri, deși ți s-ar putea părea greu de crezut. Uite doar câteva exemple:  

  • Evan Williams, înainte să fie co-fondator Twitter, a dezvoltat o platformă de podcasting, dar a eșuat. 
  • Reid Hoffman, care, înainte de a fi co-fondator LinkedIn, a creat o platformă de dating, proiect ce nu a reușit. 
  • Vera Wang, celebra creatoare de modă, a fost patinatoare, iar după ce a ratat calificarea în echipa Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice, a încercat să devină redactor-șef al revistei Vogue, dar a fost refuzată și abia apoi s-a apucat de modă și design, carieră ce i-a adus faima de acum. 

De ce îți enumerăm exemplele de mai sus? Pentru că, în cadrul Platformei Y, nu există greșeli, ci doar idei și curajul de a te face auzit. Împărtășește-ne ideile tale și vei avea numai de câștigat! 

Ce trebuie să faci? 

Intră pe site-ul Platformei Y și urmează pașii pentru înscrierea unui articol

Atenție: nu trebuie să răspunzi decât la una dintre întrebările propuse. 

Exprimă-ți ideile fără frică și bursa la Oxford poate fi a ta! Bursa constă în cursuri de 2 săptămâni, cazare cu mic dejun inclus și bilete de avion dus-întors. Pe lângă bursă, Platforma Y oferă alte 3 cursuri de antreprenoriat, care pot fi câștigate în a doua etapă a concursului. Acestea sunt:

  1. Un curs de Antreprenoriat de la A la Z 
  2. Un curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale 
  3. Un curs de Competențe Antreprenoriale 

Când se desfășoară concursul?

  1. Prima etapă a concursului are loc între 10 mai și 14 iulie 2017 iar pe 20 iulie 2017 va fi ales câștigătorul bursei International Oxford Summer Business School.
  2. A doua etapă a concursului Platforma Y are loc în perioada 15 iulie – 25 decembrie 2017.

Îndrăznește să visezi, fă-ți ideile auzite și lasă-le să prindă aripi! Îți garantăm că te vei bucura de succes. Pentru a citi regulamentul complet al concursului, intră aici

Despre Platforma Y

Liviu Tudor este un om de afaceri român, implicat în proiecte ce sprijină tinerii și educația. Alături de soția sa, președintele Genesis Development a construit West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, care pune la dispoziția tinerilor aflați la început de drum condiții optime de dezvoltare profesională și personală. Proiectul Platforma Y este provocarea lansată de Liviu Tudor pentru toţi studenţii pasionaţi de business din România: un loc unde sunt încurajaţi să îşi expună viziunea.

Articol publicat inițial aici

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail