Ce a fost mai întâi: finanțarea sau învățarea? În Startarium.Inc le primești pe toate!

Am învățat că cele mai importante contribuții de care au nevoie antreprenorii și echipele lor la început de drum vin de la mentori, experți de la care să învețe, alți antreprenori, și nu în ultimul rând, sub formă de capital.

Îți povesteam când am lansat incubatorul Startarium.Inc că obiectivul nostru este să te ajutăm să-ti crești startup-ul într-un an cât alții în 7. Și chiar vorbeam serios!

Am învățat că cele mai importante contribuții de care au nevoie antreprenorii și echipele lor la început de drum vin de la mentori, experți de la care să învețe, alți antreprenori, și nu în ultimul rând, sub formă de capital. În Startarium.Inc le-am inclus pe toate: mentori, experți și investitori, un „advisory board” trimestrial, acces nelimitat la Impact Hub și comunitatea sa și nu în ultimul rând, bani încă de la începutul programului.

Am construit astfel 4 arii cheie de beneficii - Finanțare-Învățare-Resurse-Expunere - și îți vom povesti pe rând despre fiecare dintre ele.

Finanțare în Startarium.Inc

Pentru cele 12 luni de incubare, am creat un program a cărui valoare se ridică la aproximativ 40.000 de euro de echipă, iar din această sumă, 6.000 de euro îi veți primi în bani, chiar de la începutul programului. Nu va trebui să plătiți taxa de participare, nici alte cheltuieli în spațiul dedicat pe care îl veți avea în Impact Hub. Dar, ca să nu ți se pară că sună prea bine ca să fie adevărat, să știi că va trebui să munciți mult. Zi de zi, cu obiective și target-uri, cu presiune și oportunități, cu alegeri și provocări. Exact ca în viața reală!

Pe lângă suma disponibilă din start – fără condiție de cedare de equity la schimb - programul îți va aduce acces către business angels, investitori sau platforma de crowdfunding din Startarium, în funcție de nevoile tale. Nu ar fi însă minunat ca principala sursă de finanțare pe care să știi că te poți baza să fie chiar veniturile pe care le va genera afacerea ta - mereu în creștere, din ce în ce mai stabile șii sustenabile pe termen lung? Și iată cum ajungem la punctul 2:

Învățare în Startarium.Inc

Din experiența Impact Hub în lucrul cu sute de antreprenori, în zeci de programe și 5 ani de „curatoriat” antreprenorial, am conceput un mix susținut, un maraton de 1 an de zile cu multe sesiuni de sprinturi care să vă ajute să creșteți sustenabil, cu impact la fel de puternic și după încheierea programului. Activitățile vor include traininguri și workshop-uri la fiecare 1 - 2 luni, întâlniri de mentorat oricând veți avea nevoie, sesiuni intense de lucru dar și zile „obișnuite” de muncă din spațiul Impact Hub. Trimestrial, veți avea prezentări în fața unui Advisory Board care va evalua progresul vostru între etape și pașii următori spre obiectivul cu care intrați în program. De asemenea, e important să știți că puteți fi excluși dacă nu vă îndepliniți obiectivele. Da, e acel gen de program.

Veți învăța despre product development / marketing / people management / financial planning / vânzări / distribuție și orice altceva aveți nevoie - tu ca fondator sau echipa ta.

Nu e însă atât de mult despre finanțare sau învățare, cât e despre oameni. Voi, antreprenorii alături de care vrem sa construim începând cu 15 septembrie, dar și cei care vă vor sta alături pe drumul spre creștere.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile care te așteaptă în program și nu uita să aplici până pe 1 august! (dacă ești logat poți intra aici, dacă nu ai cont poți intra aici)

Află cine sunt oamenii din Startarium.Inc și cum te vor ajuta ei în aventura de 1 an în care vei porni! Mai multe detalii în acest articol.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail