Cum te înscrii la Startarium PitchDay 2019

De la lansarea sa în 2016, Startarium PitchDay a însemnat: 400 de startup-uri în competiție, 260 de afaceri sprijinite, 23 de startup-uri câștigătoare și premii totale de 330.000 euro de-a lungul celor 3 ediții.

În 2019, premiile totale oferite au fost în valoare de 120.000 de euro! Competiția a oferit instrumente de învățare accelerată, validare și în final de finanțare pentru cel mai bun pitch susținut pe scenă, în fața audienței și a juriului de profesioniști.  

Au putut să se înscrie în competiție startup-urile cu vechime între 1 și 3 ani, care îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate descrise în regulament.

Urmărește Startarium pentru a afla primul despre înscrierile la ediția 2020!

Antreprenorii au putut aplica online până pe 11 octombrie 2019, ora 20:00! Iată care a fost procedura de aplicare:

1. Îți completezi profilul pe Startarium

Dacă nu ai încă unul, creează-l aici si apoi intră pe linkul de mai sus. O inițiativă 100% privată, Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, lansată în 2016 de Impact Hub Bucharest și ING. Startarium oferă acces gratuit, național, online, la toate resursele necesare pentru a lansa și a crește o afacere de succes: conținut educațional, mentorat de business, proiecte de incubare și accelerare, instrumente alternative de finanțare precum platforma proprie de crowdfunding și cea mai mare competiție pentru startup-uri din România: Startarium PitchDay

2. Folosind uneltele interactive din secțiunea Laborator, vei defini ideea ta de business pe platformă, iar apoi îi vei adăuga și un Business Model Canvas.

După ce ai parcurs acești pași preliminari, în secțiunea PitchDay se va activa opțiunea de completare a formularului de aplicare, pas obligatoriu pentru a-ți înscrie afacerea în competiție.  

3. Începi să completezi formularul de aplicare online și apeși butonul Salvează aplicația pentru a ne transmite aplicația ta.

Vei primi automat pe email o confirmare a înscrierii, deci felicitări! Ești acum în cursa cu premii de 120.000 de euro!   

Recomandări

  • Toate informațille pe care le completezi la Profil, Idee, Business Model Canvas dar și cele din formularul de aplicare pot fi editate, completate și modificate direct în platformă, până la data închiderii înscrierilor, 11 octombrie ora 20.00.
  • Pentru pasul 2: dacă nu ai mai folosit niciodată un Business Model Canvas pentru a-ți structura planurile, poți învăța din acest material video cum trebuie completat și folosit acest instrument online. 
  • Pentru pasul 3: în cadrul formularului de aplicare vei putea și să atașezi o prezentare (Pitch Deck) iar de aici poți să descarci un model de prezentare pentru Pitch Day. Această prezentare va fi luată în calcul în evaluare doar în cadrul procesului de preselecție, iar dacă vei ajunge în semifinală vei avea ocazia să pregatești un alt pitchdeck cu ajutorul mentorilor Startarium.  
  • Pentru a-ți crește șansele ca afacerea ta să fie una dintre cele 50 care ajunge în semifinală din cele aproximativ 200 care aplică în fiecare an, îți recomandăm să completezi toți pașii, integral și cât mai convingător, folosind orice prezentări și materiale conexe care sprijină criteriile de evaluare.  

Informații despre etapele competiției, criterii și juriu sunt aici, iar o listă de întrebări frecvente aici.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail