Cele 5 startup-uri din Startarium.Inc față în față cu Advisory Board-ul programului

În septembrie 2017, 5 startup-uri au pornit la drum în programul de incubare de 1 an Startarium.Inc.

În septembrie, 5 startup-uri au pornit la drum în programul de incubare de 1 an Startarium.Inc. Le-am oferit finanțare încă de la început și am promis ca pe parcursul acestui an să le fim alături cu resurse de învățare care să le ajute să crească. Pe 5 decembrie au prima întâlnire cu Advisory Board-ul Startarium.Inc.

Startarium a ales pe 11 septembrie cele 5 echipe - CargoPlanning, eematico, Fruteria, NutritIO și GenetX care s-au mutat în Impact Hub Bucharest și au început să lucreze intens, având sprijinul mentorilor, al board-ului și ai comunității de antreprenori. Gândurile lor din prima zi, sfaturile mentorilor și mesajele comunității Impact Hub Bucharest le-am reunit în acest material video:
Pe 5 decembrie au prima întâlnire cu Advisory Board-ul, ocazie cu care au prezentat ce au făcut în aceste 3 luni și au primit feedback și sfaturi utile din zona de marketing, de creștere a vânzărilor sau de atragere de noi clienți. Din acest board fac parte:

În fiecare an, redacția Revistei Biz se mută într-un mare oraș al lumii și scrie un număr special de acolo. De ce nu și Orașul Antreprenorilor? I-am invitat la noi și au stat de vorbă cu cele 5 echipe, le-au aflat poveștile și au împărtășit impresii, dar și cu membri din board (de exemplu, chiar despre importanța Board-ului a vorbit Sergiu Neguț) sau din echipă, iar materialul a fost publicat și online.

Startarium Continuăm să le fim alături tuturor în această experiență și revenim curând cu alte vești bune despre echipele câștigătoare ale programului Startarium.Inc!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail