Cele mai importante motive pentru care să aplici la Startarium.Inc

Am profitat de întâlnirea cu antreprenorii cărora programul Startarium.Inc le-a atras atenția și au participat la Info Session pe 18 iulie, pentru a dialoga și despre principalele motive pentru care un startup ar trebui să aplice la acest program.

Am profitat de întâlnirea cu antreprenorii cărora programul Startarium.Inc le-a atras atenția și au participat la Info Session pe 18 iulie, pentru a dialoga și despre principalele motive pentru care un startup ar trebui să aplice la acest program.

Iți reamintim că fiecare echipă câștigătoare va primi  un pachet de resurse a căror valoare totală ajunge la 40.000 de euro, din care 6.000 de euro in bani, disponibili chiar de la începutul programului. Iată ce include pachetul:

  • Un mix complex de activităţi, workshop-uri dedicate și traininguri customizate, de-a lungul unui an de program;
  • Acces la o listă impresionantă de mentori, investitori, traineri și antreprenori a căror expertiză poate fi solicitată de către participanţi;
  • Un Advisory Board dedicat, care se reunește trimestrial pentru a te ajuta să-ţi îndeplinești obiectivele, ba chiar să ţi le depășești;
  • Un toolkit de produse, servicii și suport, 100% personalizat;
  • Spaţiu de birou dedicat pentru echipe și membership pentru 1 an la Impact Hub, cu drepturi depline, inclusiv acces la comunitatea globală;
  • Ore de consultanţă cu experţi în legislaţie, fiscalitate, marketing și alte domenii-cheie pentru dezvoltarea afacerii.

Dincolo de aceste resurse, felul în care programul este construit aduce o valoare adăugată, pe care o parte din cei care se pregătesc să aplice au întrevăzut-o deja:

„Mi se pare o idee foarte bună să particip, deoarece mă va ajuta mult să îmi structurez firma. Eu fac totul în firmă și mi-e destul de greu și atunci am nevoie de structură și știu că m-ar ajuta să îi dau o direcție cât mai clară.”

(Andreea Moldoveanu, co-fondator Fruteria)

„Noi vrem să aplicăm la Startarium.Inc în primul rând pentru Board, pentru a accesa experiența Advisory Board-ului. Noi acolo credem că este întreaga valoare a acestui incubator. Pe noi ne interesează mai puțin partea de finanțare și mai mult expertiza la care am avea acces.”

(Nicolae Baciu, fondator Foldo)

„Programul pe care îl propuneți mi se pare foarte tare, aveți implicați niște mentori pe care îi cunosc personal și știu cu cât tarifează ei ora de consultanță și de departe valoarea cea mai mare pe care o aduce programul este acest mentorat la care startup-urile vor avea acces.”.

(Camil Moldoveanu, CEO & co-fondator ReFlex)

”Noi anul acesta vrem să dezvoltăm un spin-off al afacerii noastre și prin aplicarea la Startarium.Inc ne dorim să ne structurăm efortul de dezvoltare. Credem că tot procesul de mentorat și workshop-uri ne-ar ajuta să realizăm cu succes această structurare, mai ales că pe termen lung căutăm investitori.”

(Ion Neculai, co-fondator Eematico)

Iar, în final, venim cu  recomandari din partea lui Sergiu Neguț, Chairman of the Advisory Board Startarium.Inc și Cătălin Vasile, mentor al antreprenorilor și membru in Advisory Board:

Pe 15 septembrie poate fi chiar startup-ul tău unul dintre cele 5 care pornesc în aventura Startarium.Inc. Primul pas pentru a face acest lucru posibil este să aplici online până pe 1 august. Noi îți spunem tot ce trebuie să știi despre procesul de aplicare, iar dacă mai sunt întrebări la care vrei răspuns, scrie-ne la incubator@startarium.ro sau vino pe 25 iulie la Info Session-ul cu echipa Startarium.Inc.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail