Finanțare de 10.000 Euro pentru antreprenoare din agrifood | EWA - Empowering Women in Agrifood 2021

Înscrieri pe ultima sută de metri pentru a doua ediție a programului Empowering Women in Agrifood. Dacă ești antreprenoare sau ai o idee în sectorul agroalimentar aplică până pe 13 iunie 2021.

EWA - Empowering Women in Agrifood este un program pilotat în 2020 de către Impact Hub Bucharest și EIT Food. Succesul ediției pilot a dus la desfășurarea unei noi ediții în 2021, cu 8 țări europene implicate și finanțări de 10.000 de euro pentru idei sau startupuri din domeniul agroalimentar, conduse de femei. 

În cadrul ediției din 2020, 10 antreprenoare au fost selectate pentru a primi mentorat personalizat și individual și două dintre ele au primit finanțare de 10.000, respectiv 5.000 euro.  

Pot spune cu toată sinceritatea că simt că am făcut un salt uriaș în doar 5 luni, de la un business la foarte început de drum la unul funcțional. Și în mare parte o datorez motivației pe care mi-a dat-o Programul EWA și colaborarea extraordinară cu Mădălina Cocan, care mi-a fost mentor. 

Cosmina Dinu - Fondatoare Ferma de Pasări Pășunate 

Cine poate aplica la Empowering Women in Agrifood 

Pot aplica femei din Romania care: 

  • au o idee sau o afacere în domeniul agroalimentar  
  • au o afacere lansată cu cel mult 2 ani anterior perioadei de înscrieri
  • nu au obținut finanțări anterioare mai mari de 30.000 euro 

Înscrierile se pot face până pe 13 iunie prin completarea formularului de pe site-ul Empowering Women în Agrifood. Detalii despre evenimentele din cadrul programului puteți găsi pe website-ul programului. 

Empowering Women in Agriculture 2021

 

Programul EWA mi-a oferit cea mai bună experiență antreprenorială de până acum. Fiind o antreprenoare la început de drum, aveam nevoie de know-how-ul celor care deja au trecut prin etapele de inițiere ale unui start-up și care sunt dispuși să ajute în scalarea business-ului meu.

Ibolya Oprea - Co-fondatoare Reset 

Calendarul programului

  • 10 mai – 13 iunie – Înscrieri 
  • 13 – 31 iunie – Selecția celor 10 participante 
  • Iulie – Desfășurarea programului și a sesiunilor de mentorat individual 
  • Iulie – Octombrie – Traininguri și evenimente dedicate 
  • Noiembrie – Eveniment de pitching pentru 10.000 euro finanțare 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail