Barometrul Startup-urilor din România 2017 a ajuns la Ediția a II-a

Ai un startup cu până în 3 ani de activitate? Îți dorești să influențezi în bine lumea antreprenorială românească?

Ai un startup cu până în 3 ani de activitate? Îți dorești să influențezi în bine lumea antreprenorială românească? Dacă ai răspuns hotărât „DA” la ambele întrebări, te îndemnăm să completezi acest chestionar, iar răspunsurile tale vor contribui la Barometrul Startup-urilor din România!

Ce este Barometrul Startup-urilor?

Această analiză a afacerilor aflate la început de drum reprezintă o inițiativă a EY România alături de Startarium de a lua pulsul proiectelor antreprenoriale din țară.

Barometrul afacerilor de tip startup din România se află deja la cea de a doua ediție. În 2016 la chestionar au participat 301 membri Impact Hub, în perioada 2 septembrie - 15 decembrie, cu toții fondatori ai unui startup românesc, iar răspunsurile lor au conturat stadiul de dezvoltare al celor cinci piloni EY de susținere a antreprenoriatului: impozitare și reglementare, acces la finanțare, ajutor coordonat, cultură, respectiv educație antreprenorială.

Află cum arată profilul antreprenorului de startup – ce vârstă are, câte ore muncește în medie într-o zi, care este nivelul veniturilor personale, la a câta inițiativă se află, la câte evenimente de networking participă săptămânal și multe alte informații utile din Barometrul Startup-urilor din România 2016.

Așadar, completează și tu chestionarul pentru Barometrul Startup-urilor din România 2017 și vei fi printre primii care află răspunsurile la cele mai importante întrebări despre startup-urile autohtone.

Nu uita să împărtășești chestionarul și cu prietenii tăi cu aceeași experiență prețioasă în antreprenoriat. Implică-te și ajută-ne să modelăm ecosistemul startup-urilor din România!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail