7. Cum îți crești afacerea

Ai pornit afacerea, ai primii clienți și visezi la mai mult: ce oportunități poți să accesezi ca să crești? De la mentorat, programe de accelerare sau claritate - învață despre toate în articolele ce urmează.

Cele mai recente
 • 5 instrumente care te ajută să obții claritate

  Cea mai importantă resursă de care dispui, indiferent de stadiul în care se află business-ul tău, este claritatea. Ea te ajută să te apropii, pas cu pas, de obiectivul tău. Descoperă instrumentele care te ajută să o obții!

 • Accelerează creșterea startup-ului tău! Iată ce instrumente ai

  Am adunat într-un singur loc toate opțiunile care pot accelera creșterea unui startup din România: de la învățare despre business, la procesul efectiv de dezvoltare a afacerii și la accesarea finanțării de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate instrumentele pe care le ai la dispoziție în articolul de mai jos!

 • Surse de învățare în antreprenoriat

  Când devii antreprenor sau vrei să îți crești afacerea, învățarea continuă este foarte importantă. Iată 3 surse de învățare care te vor ajuta să te dezvolți.

 • Consultanță, coaching sau mentorat: alege soluția potrivită pentru tine

  Pentru a ajunge la alegerea potrivită pentru tine, în acest articol îți prezentăm aceste trei instrumente la care poți apela. Fie că alegi consultanță, coaching și/sau mentorat, iată ce le diferențiaza și ce beneficii poți extrage din fiecare.

 • Mai ai un loc în board?

  Guvernanța corporatistă este de multe ori trecută cu vederea în organizațiile românești. Motivul pentru care acest subiect ar trebui să te preocupe este că poate influența investițiile pe care le dorești și strategiile de creștere a afacerii. Află din materialul următor, semnat de Sergiu Neguț, Business Angel și co-fondator FintechOS.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă