Cum îți crești afacerea

Ai pornit afacerea, ai primii clienți și visezi la mai mult: ce oportunități poți să accesezi ca să crești? De la mentorat, programe de accelerare sau claritate - învață despre toate în articolele ce urmează.

Cele mai recente
 • 5 instrumente care te ajută să progresezi

  Cea mai importantă resursă de care dispui, indiferent de stadiul în care se află business-ul tău, este claritatea. Ea te ajută să te apropii, pas cu pas, de obiectivul tău. Ca să ajungi să ai claritate și să progresezi, poți folosi 5 instrumente le îndemână, despre care poți afla din materialul următor.

 • Ce instrumente poți folosi ca să accelerezi creșterea startup-ului tău

  Cum poți face ca startup-ul tău să crească mai rapid? Există mai multe opțiuni - eficiența lor variază în funcție de un factor ce ține de proces: claritatea, despre care ai învățat în materialele anterioare. Explorează instrumentele care te aduc mai aproape de obiectivele tale!

 • Surse de învățare în antreprenoriat

  Când devii antreprenor sau vrei să îți crești afacerea, învățarea continuă este foarte importantă. Iată 3 surse de învățare care te vor ajuta să te dezvolți.

 • Cum alegi soluția potrivită pentru tine? Consultanță, coaching sau mentorat

  Când apar decizii dificile sau dileme, antreprenorii și managerii pot să apeleze la 3 tipuri de sprijin: mentorat, consultanță sau coaching. Pentru că există similarități între ele, este bine să identifici soluția potrivită pentru situația ta. Află cum o identifici!

 • Mai ai un loc în board?

  Guvernanța companiei este de multe ori trecută cu vederea în organizațiile românești. Acest subiect ar trebui să te preocupe pentru că poate influența investițiile pe care le dorești și strategiile de creștere a afacerii. Află cum din materialul următor, semnat de Sergiu Neguț, Business Angel și co-fondator FintechOS.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă