Disciplina "antreprenoriat"

O colecție educațională pentru antreprenorii români: de la drumul de la idee la afacere, la dezvoltarea ei și scalare, cu insight-uri valoroase de la antreprenori, investitori, consultanți și experți.

Învață

Disciplina "antreprenoriat"

O colecție educațională pentru antreprenorii români: de la drumul de la idee la afacere, la dezvoltarea ei și scalare, cu insight-uri valoroase de la antreprenori, investitori, consultanți și experți.
Cele mai recente
 • Validarea produsului de către piață

  Validarea produsului de către piață

  În funcție de tipul produsului sau serviciului tău, poți să alegi din mai multe soluții la îndemână ca să îl validezi în piață. Cea mai bună validare vine însă tot de la clienții care discpuși să plătească pentru ceea ce oferi. Iată ce trebuie să știi:

 • Identificarea problemei. Validarea nevoii

  Identificarea problemei. Validarea nevoii

  Ca parte a filosofiei larg răspândite despre lean startup, identificarea unei probleme de rezolvat pentru un anumit segment de clienți și validarea nevoii este fundamentală pentru construirea unui startup de succes. Iată cum decurge acest proces.

 • Product market fit: ce e, cum ajută și de ce e important

  Product market fit: ce e, cum ajută și de ce e important

  Product market fit îți arată că ai o piață pentru produsul tău. Așa te asiguri că dezvolți un produs care să fie dorit de către publicul țintă și că acesta este dispus să plătească pentru valoarea pe care o aduci. Află cum îl obții.

 • Finanțarea afacerii la început: despre capitalul social

  Finanțarea afacerii la început: despre capitalul social

  Ce este un cap table și cum poate să influențeze el posibilitatea de a primi o finanțare care să îți permită să crești? La ce să te gândești înainte de a decide că e timpul acționari noi în cadrul companiei tale? Îți explică Ionuț Pătrăhău, Co-Fondator Seedblink.

 • Management financiar: noțiuni și principii

  Management financiar: noțiuni și principii

  De unde începi când vrei să navighezi prin tehnicalitățile gestionării unei afaceri din punct de vedere financiar? Un bun prim pas este familiarizarea cu termenii specifici, pe de o parte, și urmărirea câtorva principii de bază, pe de alta. Despre toate poți învăța din acest articol.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail