Iulie 2019 - ultima lună de înscrieri la Central European Startup Awards!

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții pentru startup-uri tech din Europa Centrală și de Est. Impact Hub Bucharest organizează competiția în România, dar și marea finală regională de pe 21 noiembrie. Află de ce ar trebui să te înscrii în competiție!

Este al patrulea an în care Impact Hub Bucharest este partener oficial al competiției CESA în România, iar anul acesta marchează un moment special, căci vom organiza și evenimentul de premiere al câștigătorilor la nivel regional. Dincolo de a fi o competiție, CESA este o modalitate prin care contribuim la creșterea și dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial puternic, în care conectăm actori din industrii diferite, cu know-how și experiență, dar și pasionați la început de drum.

Căutăm cele mai bune startup-uri tech și specialiști influenți din industrie pentru a celebra eforturile lor și a le oferi recunoaștere pentru curajul de a provoca limitele. Există 16 categorii la CESA, care acoperă domeniile tech: de la AI la Fintech la Blockchain și la Software Development, dar care includ și jucători ca Female Role Model sau Investor of the Year. 

Înscrierile la CESA sunt gratuite și pot fi făcute de oricine până la 2 august. După încheierea perioadei de nominalizări, va urma o etapă de selecție, iar participanții care trec de această fază ajung în cea de vot public și jurizare. După ce te înscrii sau nominalizezi un startup, potențialul participant va primi o invitație de a accepta participarea. Pentru a avea o șansă să ajungă pe lista finaliștilor, un startup/antreprenor trebuie să finalizeze procesul de aplicare.

Câștigătorii etapei naționale vor reprezenta România în etapa regională și vor concura cu alți câștigători din 9 țări din CEE: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria.

În procesul de nominalizare am implicat și profesioniști și conectori din ecosistem, care prin rolul lor de ambasadori, promovează competiția și propun și ei înșiși, bazat pe experiența relevantă pe care au acumulat-o, participanți la #cesawards2019.

Etapa de shortlisting va fi făcută cu ajutorul advisor-ilor, oameni care se vor folosi de cunoștințele lor pentru a alege cei mai buni finaliști pe fiecare categorie. Juriul și publicul vor decide apoi care sunt câștigătorii. Poți vedea lista ambasadorilor și a advisor-ilor pe www.impacthub.ro/cesa. 

Printre câștigătorii edițiilor precedente se numără Instant Factoring (Best Fintech Startup în România și la nivel regional în 2018), Alexandru Iliescu (Founder of the year, câștigător și al etapei regionale în 2018) UiPath Romania (Startup of the Year, Founder of the Year și Best AI Startup în 2017), URADMonitor care a fost laureat la categoriile Best IoT Startup și Best Smart City Solution, dar și Mira Rehab, câștigător al competiției globale în 2016 la categoria Best Social Impact Startup.

Știi sau ești un super erou din ecosistemul de tech startups? Nominalizează la Central European Startup Awards și hai să ducem România pe scena marii finale regionale!

Înscrie un startup aici: www.impacthub.ro/cesa

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail