Barometrul Startup-urilor din România, ediția 2019

Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium au lansat în ianuarie 2019 cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor. La el și-au adus contribuția startup-uri românești cu o vechime de maximum 3 ani.

În ianuarie 2019, Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium au lansat cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor, o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români. 

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România.

Chestionarul care a stat la baza Barometrului Startup-urilor 2019 este disponibil AICI.

Răspunsurile obținute reprezintă o resursă relevantă pentru a crea o imagine de ansamblu a antreprenoriatului de startup din România, pentru a atrage atenția asupra provocărilor celor mai frecvente, pentru a menține sau a îmbunătăți eforturile deja existente în piață pentru a construi un mediu puternic, sustenabil și în continuă dezvoltare.

Rezultatele au fost făcute publice în luna martie, în cadrul unui eveniment cu participare gratuită la Impact Hub Bucharest. Poți vedea rezultatele Barometrului aici.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail