6. Totul despre echipă

Cum găsești oamenii potriviți pentru afacerea pe care o construiești? De unde începi când ești fondator și trebuie să recrutezi? Învață să crești o echipă, pas cu pas, din următoarele articole și cursuri:

Cele mai recente
 • Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  În webinarul de pe 7 mai, am vorbit despre leadership și cum se schimbă în această perioadă de criză cultura organizațiilor, alături de Magor Csibi, care conduce departamentul de Leadership & Cultură Organizațională la Trend Consult.

 • Cum atragi, testezi și păstrezi talentul pe noua piață

  Pentru afacerile la început de drum și nu numai, găsirea oamenilor potriviți pentru a-și completa echipele este un proces plin de provocări. Perioada dificilă pe care o traversăm face ca gestionarea resurselor umane să pară și mai complicată. Echipa Jobful ne-a împărtășit insight-uri din experiența lor într-un webinar dedicat.

 • Cum construiești brandul de angajator al companiei tale

  Brandul de angajator al unei afaceri se construiește încă de la începuturile sale. Așa te asiguri că oamenii pe care îi aduci alături de tine sunt cei potriviți pentru ceea ce îți propui să îndepliniți împreună. E important să știi ce profil de angajat cauți, ce dorințe și preferințe are și cum îi vei oferi valoare. Află ce idei poți aplica de la Maria Dinu, care gestionează zona de Employer Branding la nivel global pentru Coca-Cola HBC.

 • Valorile tale, misiunea personală și impactul lor în business

  Antreprenori sau nu, cu toții avem nevoie să găsim sens în ceea ce facem – să știm care e impactul adus de propria muncă. În plus, oamenii se simt împliniți atunci când simt că ceea ce fac contează și sunt în acord cu propriile lor valori. În cursul următor, Alis Anagnostakis îți explică prin ce modalități poți găsi ”busola” de care vei avea nevoie în momentele dificile pe care le vei traversa ca antreprenor și cum se construiește reziliența.

 • Cum să identifici și să atragi talent în echipa ta

  Când cauți un nou om în echipă, cauți mai mult decât un simplu angajat: da, ai nevoie de cineva cu o anume experiență, dar unele slujbe au nevoie uneori și de abilități mai greu de găsit pe piață. Ca să găsești această persoană trebuie să îți folosești din plin 3 abilități personale – despre ele poți afla mai multe de la Dragoiș Gheban Managing Partner Catalyst Solutions, Hipo.ro

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă