Totul despre echipă

Cum găsești oamenii potriviți pentru afacerea pe care o construiești? De unde începi când ești fondator și trebuie să recrutezi? Învață să crești o echipă, pas cu pas, din următoarele articole și cursuri:

Cele mai recente
 • Cum îți motivezi echipa când ești antreprenor

  În lucrul cu oamenii ai observat probabil că motivația vine din surse diferite, în funcție de fiecare persoană în parte. Află mai multe despre particularitățile motivațiilor de la Rareș Manolescu, coach și trainer, în materialul următor.

 • Cum construiești cultura internă a startupului

  Mai mult decât abilitatea de a conduce o afacere, antreprenoriatul este foarte mult și despre a conduce oameni și echipe care gravitează în jurul unor valori similare. Așa cum ai putut vedea în materialul precedent, valorile comune sunt cele care alimentează motivația și implicarea oamenilor din cadrul echipei.

 • Procesul de recrutare într-un startup

  Pentru startupuri, găsirea oamenilor potriviți pentru a-și completa echipele este un proces plin de provocări, iar în contextul pandemiei, dinamica echipei și gestionarea resurselor umane par și mai complicate. Iată cum poți să ajungi la oamenii de care ai nevoie în echipa ta.

 • Employer branding pentru antreprenori

  Brandul de angajator al unei afaceri se construiește încă de la începuturi - așa te asiguri că oamenii pe care îi aduci alături de tine sunt cei potriviți pentru ceea ce îți propui să îndepliniți împreună. Află ce idei poți aplica de la Maria Dinu, care gestionează zona de Employer Branding la nivel global pentru Coca-Cola HBC.

 • Valorile tale, misiunea personală și impactul lor în business

  Cu toții avem nevoie să găsim sens în ceea ce facem – să știm care e impactul muncii noastre și că aceasta e în acord cu propriile valori. Iată cum găsești ”busola” de care vei avea nevoie în momentele dificile pe care le vei traversa ca antreprenor și cum se construiește reziliența.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă