Cum obții finanțare

La momentul potrivit, instrumentul de finanțare potrivit: aceasta e mantra care ar trebui să te ghideze când vine vorba de banii pe care le folosești pentru afacerea ta. Vezi în acest capitol ce presupun aceste instrumente, dacă te califici pentru accesarea lor și factori implică ele.

Cele mai recente
 • Investitorii: cum setezi relația & de ce să ții cont

  Pentru ca o afacere să crească accelerat, are nevoie și de susțintători care pun la dispoziție fondurile necesare și contribuie cu propria experiență la dezvoltarea companiei. Investitorii sunt o resursă importantă în evoluția unui business. Iată ce trebuie să știi despre relația cu aceștia.

 • ABC-ul rundelor de finanțare pentru startupuri

  Ca să crești accelerat, ai nevoie de o afacere sănătoasă, de oameni-resursă care să te susțină și ghideze și de investiții care să îți susțină creșterea. În funcție de punctul în care te afli, există runde specifice de investiții, despre care poți afla din acest articol.

 • Cum îți crești șansele să obții finanțare

  Una dintre preocupările importante pe care le vei avea ca antreprenor va fi obținerea fondurilor care să te ajute să îți crești și dezvolți afacerea. Pe lângă alegerea surselor de finanțare potrivite pentru stadiul în care se află business-ul, e important și felul în care te pregătești pentru ele. Iar despre acest lucru vei afla în acest material.

 • Credite pentru startupuri | Când, cum și de ce

  Dacă te gândești că un credit bancar ar putea fi o variantă de finanțare pentru afacerea ta, e important să analizezi întâi ce presupune un astfel de instrument de finanțare pe termen scurt și lung, dar și ce nevoi concrete ai vrea să finanțezi prin intermediul lui.

 • Pitch Deck | Template + bune practici. Prezentarea esențială pentru investitori și parteneri

  Un pitch deck poate să îți fie util în mai multe situații - fie că ești antreprenor și vrei să atragi investiții, parteneri sau noi membri în echipă, fie că ești un project manager care pornește un nou proiect pentru care are nevoie de resurse și aprobare.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă