Cum obții clienți

Ți-ai construit soluția, acum e momentul să ajungă la cei care au nevoie de ea. Cum găsești clienții care sunt dispuși să plătească pentru produsul tău și să îți ofere feedback, afli din materialele de mai jos:

Cele mai recente
Vezi doar video ( 5 )
 • Cercetare de piață | Templates + ce surse folosești și cum organizezi informația

  Cercetare de piață | Templates + ce surse folosești și cum organizezi informația

  Dacă ai o idee de afacere nouă sau o nouă verticală de business, o documentare temeinică te va ajuta să explorezi potențialul pieței pe care o adresezi, să estimezi competiția și să îți poți evalua obiectiv diferențiatorii.

 • De la primii clienți la strategie. Cum vinzi când ai un startup

  De la primii clienți la strategie. Cum vinzi când ai un startup

  Valoarea primelor vânzări poate fi privită din mai multe perspective: pe lângă veniturile aduse, pot fi o oportunitate de a primi feedback relevant: atât despre comportamentul clienților tăi, cât și în privința beneficiilor pe care le aduce produsul sau serviciul. Iată ce trebuie să știi despre vânzări:

 • 5 principii de marketing pentru antreprenori

  5 principii de marketing pentru antreprenori

  ”Nu am fonduri să investesc în marketing, produsul nu este promovat, așa că nu am suficiente vânzări, deci în continuare nu am fonduri” - îți sună cunoscut? Vestea bună e că există tehnici de marketing pe care le poți aplica pentru a câștiga tracțiune.

 • Cum îți poziționezi brandul

  Cum îți poziționezi brandul

  Cum e construită relația dintre un brand și clienții săi și cum poți defini cât mai corect segmentul căruia i te adresezi? Află cum formulezi corect un positioning statement de la Mihai Bonca, fondator Brand Architects.

 • Când e momentul pentru o campanie cu influenceri?

  Când e momentul pentru o campanie cu influenceri?

  Când vrei ca produsul tău să ajungă la comunitatea căreia i se adresează, campaniile cu influenceri pot fi un bun instrument de promovare. Pentru ca ele să aibă impactul dorit, e bine să le planifici în detaliu. Iată care sunt recomandările lui Cristian China Birta, blogger și antreprenor.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail