Rezultate găsite pentru taxe
Vezi doar video ( 0 )
 • Taxe firme în 2024: ce trebuie să plătești

  Taxe firme în 2024: ce trebuie să plătești

  La finalul anului 2023 au fost adoptate noi măsuri fiscale și modificări care intră în vigoare din 2024 și care vizează atât companiile, cât și angajații. Află care dintre ele ar putea avea impact asupra activității companiei tale și notează datele importante de care să ții cont în următoarele luni.

 • Ce sunt dividendele, cum se pot obține și ce taxe se plătesc

  Ce sunt dividendele, cum se pot obține și ce taxe se plătesc

  Înțelegerea conceptului de dividende este importantă atunci când ești un antreprenor la început de drum și nu numai. Acest lucru te poate ajuta să-ți setezi anumite obiective și să îți ajustezi strategiile de business, astfel încât să obții succesul dorit. Descoperă în cele ce urmează ce înseamnă dividendele, cum și când poți să repartizezi dividende, dar și un calcul de impozit pentru dividende care să te ajute să obții o situație cât mai clară asupra acestui concept.

 • Ce este o Persoană Fizică Independentă (PFI)

  Ce este o Persoană Fizică Independentă (PFI)

  Deții deja o certificare pentru domeniul în care dorești să activezi și este vorba despre o profesie liberală? Atunci îți poți lansa propria afacere ca persoană fizică independentă sau PFI. Din acest articol vei afla ce înseamnă PFI, cum se înființează, ce taxe plătești și alte informații utile.

 • Ce taxe trebuie să plătească companiile românești - Noutăți 2020 & 2021

  Ce taxe trebuie să plătească companiile românești - Noutăți 2020 & 2021

  În România, plata taxelor este o activitate care consumă timp. Banca Mondială a măsurat, în raportul DoingBusiness, că unei firme medii din România îi sunt necesare 163 de ore anual pentru activitatea de plată a taxelor.

 • Țară, țară… Avem oraș!

  Țară, țară… Avem oraș!

  Dăm sfară în țară că Startarium a devenit Oraș cu acte în regulă! Dar stai! Prețul clădirilor NU a crescut și nici taxele nu s-au modificat. Suntem peste 10.000 de Startarieni-fondatori, te așteptăm să ni te alături și să-ți faci Buletin de Startarium pentru ca împreună să devenim Metropola Antreprenorilor!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail