Rezultate găsite pentru programe
Vezi doar video ( 2 )
 • Programe internaționale de accelerare pentru startups

  Programe internaționale de accelerare pentru startups

  Participarea la un program internațional de creștere pentru afacerea ta este cu siguranță o oportunitate care îți va oferi acces la resurse importante și expunere considerabilă. În acest material vei descoperi care sunt cele mai cunoscute acceleratoare și programe și când poți să aplici pentru ele.

 • Programe și oportunități pentru antreprenorii cu soluții eco-inovatoare

  Programe și oportunități pentru antreprenorii cu soluții eco-inovatoare

  În prezent, o temă tot mai presantă și foarte evidentă este legată de mediu și schimbările climatice. Statisticile cele mai recente la nivel mondial anunță vești îngrijorătoare pentru viitorul planetei, printre care, creșterea alarmantă a temperaturii globale ca urmare a acțiunilor tot mai agresive și intervenției umane asupra naturii. Atenția se îndreaptă acum spre soluții și inițiative green care să încetinească, dacă nu chiar să stopeze aceste efecte.

 • Aplică la Startarium Focus — Ediția 1: Cum îmi validez produsul?

  Aplică la Startarium Focus — Ediția 1: Cum îmi validez produsul?

  1 problemă. 10 antreprenori. 10 mentori pentru a o rezolva. O serie de programe-capsulă pentru antreprenori, concentrate pe rezolvarea unei singure nevoi esențiale în business, cu ajutorul Rețelei Startarium. Vei obține perspective noi, soluții și îndrumare structurată, prin mentorat 1-la-1, peer-sharing, teorie și practică. Aplică azi!

 • Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise și ce să urmărești în a doua parte a anului

  Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise și ce să urmărești în a doua parte a anului

  Actualizat de fiecare dată când apar oportunități noi. Salvează și întoarce-te frecvent dacă ești în căutare de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta. De la apeluri pentru agricultură și mediu, la cele pentru digitalizare, inovație sau antreprenoriat social, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum.

 • Programe 2021 | Update sept-dec. Acceleratoare și incubatoare pentru antreprenori în a doua parte a anului

  Programe 2021 | Update sept-dec. Acceleratoare și incubatoare pentru antreprenori în a doua parte a anului

  Pentru al 3-lea an consecutiv, Startarium mapează ecosistemul local de programe pentru antreprenori. Descoperă care sunt incubatoarele și acceleratoarele la care poți să aplici și cum alegi între ele – de la felul în care sunt construite, la ce finanțare oferă, sau tipurile de industrii și stadii de dezvoltare pentru care caută aplicanți.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail