Cum scalezi

Când obiectivul tău e să scalezi, ai la dispoziție o mulțime de soluții care să te ajute pe parcurs: de la noi surse de finanțare, la prospectarea unor noi piețe. Descoperă-le în acest capitol!

Cele mai recente
 • Instrumente financiar-bancare pe care le poți folosi când scalezi

  Pe măsură ce crești, provocările afacerii tale se diversifică - din fericire, așa se întâmplă și cu opțiunile pe care le ai atunci când vrei să scalezi. În această etapă, e bine să știi că poți accesa instrumente financiar-bancare ce nu erau la îndemână până în acest punct.

 • Cum îți planifici fluxul de numerar în scenarii de stres

  Când ai control asupra fluxului de numerar, ești mai pregătit să gestionezi posibilele crize (așa cum este pandemia, de exemplu). Află cum poți face asta de la Iancu Guda, Președintele Analiștilor Financiari din România, Director General Coface Servicii, lector ASE și Institutul Bancar Român.

 • Cum te pregătești să intri pe piețe internaționale

  Înainte să te extinzi pe alte piețe, trebuie să te documentezi temeinic. Chiar dacă produsul tău e foarte popular în țara noastră, lucrurile pot să funcționeze diferit în altă piață. Află din materialul următor care sunt cele mai importante puncte de atins înainte de a începe orice alt demers.

 • Creșterea acccelerată: insights de la un Growth Angel

  Provocările antreprenorilor nu dispar atunci când apare profitul, ba chiar revin uneori în forme și mai puternice, căci provocările cresc și ele odată cu mizele. Află care sunt ele de la Sergiu Neguț (FintechOS & Business Angel) și Mihai Cepoi (cofondator Jobful).

 • Cum îți pot aduce profit schimbările de preț?

  Prețul nu este doar numărul de pe etichetă, ci cuprinde toate elementele modelului tău de business, pe care le influențează la rândul său. Cum poți folosi schimbările de preț ca să obții profit? Afli de la Lucian Grămescu, consultant cu peste 10 ani de experiență în incubarea afacerilor.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă