8. Cum scalezi

Când obiectivul tău e să scalezi, ai la dispoziție o mulțime de soluții care să te ajute pe parcurs: de la noi surse de finanțare, la prospectarea unor noi piețe. Descoperă-le în acest capitol!

Cele mai recente
 • Fluxul de numerar – cum îl planifici în scenarii de stres

  Iancu Guda, Directorul General Coface Credit Management Services, îți arată cum să îți planifici fluxul de numerar, printr-o formulă în care practic calculezi cât poate să producă compania ta din activitatea de bază. Calculul te ajută să simulezi scenarii de stres, precum: scăderea veniturilor sau diminuarea marjei brute din cauza concurenței agresive, creșterea salariilor neplanificate (cauzate de mărirea salariului minim pe economie), creșterea dobânzilor la bancă, modificarea taxelor, neîncasarea unor facturi de la clienți sau creșterea stocurilor. Urmărește cursul integral!

 • Internaționalizarea - ce să ai în vedere când îți extinzi afacerea

  Dacă te gândești să îți extinzi afacerea pe o piață nouă, e important să fii client înainte de a deveni vânzător. În plus, trebuie să înveți despre cultura locală, chiar dacă pare apropiată de a ta. Află mai multe despre internaționalizare de la Moe Zidan. Acesta a fost parte a echipei Facebook Malaezia în poziția de client partner, apoi a devenit Head of Online Marketing pentru Food Panda.

 • Înregistrare webinar cu un Growth Angel: cum gestionezi creșterea accelerată

  Webinarul din 18 iunie a fost dedicat afacerilor aflate în plin proces de dezvoltare și a inclus o sesiune de consultanță cu Sergiu Neguț, Growth Angel, în dialog cu Jobful, startup în curs de scalare.

 • Cum obții profit prin schimbările de preț?

  Când te gândești la prețul produsului sau serviciului pe care compania ta îl oferă, e important să știi că acesta nu este doar cifra de pe etichetă. În realitate, este influențat de către toate elementele modelului tău de business și le afectează și el, la rândul lui, pe toate. Învață cum poți obține profit prin schimbările de preț din cursul de mai jos:

 • Optimizarea de costuri: 6 idei pe care să le aplici chiar acum

  Care e primul gând când ai resurse limitate? Să le folosești cât mai eficient. În special în primii ani ai unei afaceri va trebui să prioritizezi anumite investiții și să poți funcționa fără să faci prea multe compromisuri.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă