Vlad Craioveanu

Mentor în Startarium | Bucuresti

Co-Founder | Impact Hub Bucharest

Vlad este co-fondator Impact Hub Bucharest, primul spațiu de co-working deschis în România, în 2012. Îi place să lucreze cu persoane și organizații interesate de inovație și de a crea produse și servicii care pot face diferența și pot genera un impact pozitiv în comunitățile din jur. Vlad este pasionat să învețe mereu lucruri noi, din domenii diverse, să dobândească noi cunoștințe și abilități și să lanseze și construiască proiecte noi alături de parteneri cu un set comun de valori și ambiții. Are peste 14 ani de experiență în business development, a fost partener pentru Business Models Inc în România ( o agenție de consultanță pe inovare și dezvoltare de noi modele de business) alături de care a livrat workshopuri alături de corporații, ONGuri și startupuri, și-a început cariera în junior brand manager într-o corporație.

Domenii de expertiză

Pe Startarium

 • (re)conectarea la viitor

  ”Cred că un lucru este clar, umanitatea nu va mai fi la fel că până în decembrie 2019". Un articol de Vlad Craioveanu, co-fondator Impact Hub Bucharest, primul spațiu de co-working deschis în România, în 2012.

 • Teama de succes. O opinie de Vlad Craioveanu, co-fondator Impact Hub Bucharest

  Frica de eșec este, de fapt, o frică de succes, pentru că reprezintă o autocondiționare pe care ne-o impunem și care nu ne va lăsa să ajungem prea departe în viață. Dacă vrei să nu mai discuți despre eșec trebuie să înțelegi ce este succesul. Și cred că de aici trebuie să pornească orice discuție despre viitor.

 • Contract de antreprenor: un alt fel de drepturi și obligații

  Decizia de a deschide propria afacere vine cu foarte multe schimbări: responsabilitățile se înmulțesc, programul de lucru și prioritățile se reorganizează. Despre întrebările importante pe care să le explorezi povestește Vlad Craioveanu, co-fondator Impact Hub Bucharest.

Vlad este mentor pe Startarium

Frica de eșec este, de fapt, o frică de succes. "Drobul de sare" care face anxietatea să te ghideze și care nu te va lăsa să ajungi prea departe.

Lucrează cu antreprenori care:

 • Au un obiectiv specific pe care își doresc să lucreze
 • Au o afacere în curs de scalare
 • Au o afacere în curs de validare

Ca mentor, te poate ghida și îți poate clarifica drumul prin prisma propriei sale experiențe

Pe Startarium, mentoratul este un mix de provocări și susținere, în care mentorul te ghidează într-o călătorie prin care el a trecut deja. Obții noi perspective despre afacerea ta, îți testezi ideile și crești ca antreprenor, 100% gratuit.

Aplică pentru mentorat