Când ți-ai întrebat ultima oară oamenii din echipă care cred ei că este impactul muncii lor? Când a trebuit să tragi ultima oară de un membru al echipei ca să-și ia concediu? Când ai verificat ultima oară cum se simte, de fapt, echipa ta, dincolo de task-urile bifate în aplicații de productivitate? Am vrut să înțelegem cum poți crea o senzație de bine astfel încât angajații să vină cu drag la muncă și să-și dorească să rămână alături de companie. La final, oferim și câteva sugestii de micro acțiuni care nu costă mult, dar contribuie la bunăstarea și conectarea membrilor echipei, din experiența Impact Hub Bucharest.
Cum poate sectorul AgriFood din România să se transforme pentru a răspunde provocărilor globale și pentru a sprijini dezvoltarea economică sustenabilă? Care sunt provocările cu care se confruntă antreprenorii și ce oportunități de dezvoltare le stau la dispoziție? Acestea sunt o parte dintre întrebările la care și-a propus să răspundă „Romanian AgriFood Startups Overview Report 2024”, o publicație realizată de Impact Hub Bucharest și Startarium, cu susținerea EIT Food.
Am stat de vorbă despre rezultatele raportului „Barometrul fericirii la locul de muncă” (realizat de Pluxee România și The Happiness Index) cu Matthew Phelan (Cofondator The Happiness Index, speaker și autor), care ne-a explicat ce îi face fericiți pe angajații români și de ce team pizza nu este soluția magică.
35 de startupuri au fost selectate pentru a participa în semifinala competiției „Românii sunt antreprenori” 2025. Dintre acestea, 7 vor ajunge în finală și vor urca pe scenă la evenimentul care are loc pe 15 mai 2025, la Radisson Blu Hotel București.
Te așteptăm la Românii sunt antreprenori ca să-ți iei doza de inspirație de la speakerii de pe scenă, să vezi pitchurile din finala competiției, să descoperi afaceri care schimbă lucrurile și să iei pulsul ecosistemului antreprenorial românesc.