Transylvania Angels Network

Cluj-Napoca

Este un Business Angels Network, care oferă companiilor în care investesc finanțare, sfaturi, mentorat și coaching. Transylvania Angels Network lucrează împreună cu toți susținătorii ecosistemului pentru a crește abilitățile antreprenoriale. Au o abordare axată pe împărțirea riscului și de maximizarea rentabilității.

Domenii de expertiză

Pe Startarium

Te poate ajuta cu:

Atunci când analizează o afacere în care ar putea investi, au o listă de întrebări care acoperă o gamă de aspecte de business, pe care vor să le cunoască. Răspunsurile primite de la respectivul antreprenor ar trebui să fie oneste și precise sau etichetate clar ca fiind estimări sau ipoteze.

Elementele esențiale ale unui pitch pentru finanțare țin de problemă, soluție, planul GTM, echipă, cap table (fondatori, echipă, investitori), suma care se dorește a fi strânsă (și investițiile anterioare, dacă există), defalcarea utilizării injecției de capital, evaluarea actuală și vehiculul de investiții.

Semnalele de alarmă care îi determină pe cei de la Transylvania Angels Network să spună „Pas” unei finanțări țin de o echipă cu roluri neclare/insuficiente, lipsa cunoștințelor și a experienței apropo de piață, o piață-țintă prea mică, fondatori care nu pot fi convinși că nu știu totul sau au ego-uri prea mari, lipsa unei strategii GTM și/sau a abilității de a o executa, incapacitatea de a se dedica propriului startup cu normă întreagă.


Cele 3 sfaturi pe care le-ar da oricărui antreprenor român care caută finanțare, indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii sale:

  1. Cunoaște problema și piața.
  2. Găsește clienți care vor plăti pentru soluția ta.
  3. Construiește o echipă bună, care știe să comunice eficient și să facă față problemelor.

Despre:

  • Anul apariției: 2018
  • Sediul central: Cluj-Napoca
  • E-mail: management@taninvest.ro
  • Tip de companie de investiții private: Business Angels Network
  • Zona geografică țintită: România și, într-o mai mică măsură, Europa Centrală și de Est. 
  • Stadii de dezvoltare ale afacerilor în care investesc: idea stage, MVP, pre-seed stage, seed stage, early growth stage, growth stage.
  • Industriile preferate: nu au 
  • Afaceri notabile în care au investit: ThinkOut, iFactor, Medeasy, Plant an App, Telios Care, Tully, Aiva, Cyscale, NiftyLearning, LiverRecover, Licenseware, Voxa, Metabeta, bookingham, Nordensa, CBN, MyBenefits, Humans.ai, Sypher, StageMe, Footprints AI, ORIGINi, bookr, Codewell, Spirit Map, Salvage Scout, Brio, CaptainBook, Alcatraz.ai, Bunnyshell, Druid, Enfineo, Finqware.
  • Mărimea medie a investițiilor: 20.000-250.000 de euro
  • Ce se angajează să le ofere companiile în care investesc: garanția că depun eforturi pentru a atinge stabilitatea afacerii, a avea o creștere solidă, profitabilitate și, în cele din urmă, un exit care multiplică frumos investiția ințială.

În Rețeaua Startarium, am adunat organizațiile, mentorii și consultanții cu care poți lucra

Pentru că succesul se construiește cu aliați, am mapat pentru tine ecosistemul antreprenorial din România: mentori, consultanți, organizații și investitori români - aliați de la care poți învăța și obține resurse pentru creștere.

Descoperă toată rețeaua

Descoperă toate organizațiile din Rețeaua Startarium