Pe 8 octombrie, GPeC Summit a ajuns la ediția cu nr. 19 – ocazia perfectă pentru a descoperi și noi ce mai spun experții în domeniul comerțului online și marketingului digital din România și speakeri de top din străinătate. Dacă îți vinzi produsele/serviciile (și) pe internet, descoperă mai jos 12 lecții și sfaturi valoroase!
Ediția din toamnă a GPeC Summit a reunit la București voci de specialitate din domeniul logistic (Sameday, Cargus, Fan Courier, DPD), soluții de plată online (PayU, tbi bank), platforme pentru magazine online (MerchantPro), agenții de marketing și publicitate (DWF, VTEX, MTH Digital, RTB House) și experți în marketing digital. Aceștia au discutat despre cifrele curente din e-commerce, provocările reprezentate de concurenții din China și pregătirile pentru Black Friday 2024 (8 noiembrie).
Pe scurt
-
Trebuie să vinzi și transfrontalier
-
Creșterea costurilor de marketing pune e-commerce-ul pe jar
-
Crește concurența din partea platformelor e-commerce asiatice
Online Content Creator @ Impact Hub Bucharest
Sunt pasionată de scriitură și am în tolbă experiența de jurnalist (în presa scrisă), om de comunicare (în agenții de PR) și blogger (pe nișa cinematografică). Scriu cu același drag și spor de 18 ani încoace și creez texte redactate atent, țintite bine și care dau de gândit, când ajung la destinatar.
Bővebben erről a témáról
-
Noutăți din business, AgriFood, Antreprenoriat feminin
Impact Hub Bucharest și EIT Food anunță startul înscrierilor la acceleratorul Empowering Women in Agrifood. Dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar, EWA va oferi mentorat, sesiuni de training, sprijin continuu și două granturi în valoare de 10.000 și 5.000 de euro.
-
Noutăți din business, Green Startups, Idei & modele de business
O aplicație care traduce kilowați și clase energetice în costuri reale pentru utilizatori și le oferă sugestii ca să-și micșoreze consumul de energie, Renergia este un exemplu de succes de transfer tehnologic din mediul universitar către domeniul de business. Pornit ca un serviciu B2C, startupul urmărește în prezent să treacă spre un model în care costurile sunt acoperite de businessuri partenere și dezvoltă în plus soluții B2B pentru a susține consumatorii și businessurile în procesul de tranziție energetică.
-
Noutăți din business, Inovație & AI
România are un ecosistem de inovare tânăr, cu potențial, care ar putea fi susținut de jucători care să încurajeze colaborarea dintre investitori, mediul de cercetare și afacerile aflate la început. În acest context, nou-lansatul EIT Community RIS Hub Romania își propune să faciliteze accesul startupurilor la finanțare și conexiunile dintre stakeholderi într-un mod mai coerent și mai bine conectat la nevoile pieței europene.
-
Noutăți din business, Știri despre investiții, Antreprenoriat feminin, Finanțare, Investiții
Dacă ești femeie și te gândești să îți deschizi propriul business sau te întrebi cum poți să îl dezvolți pe cel pe care l-ai fondat deja, profită de oportunitățile și resursele utile de mai jos. În plus, ți-am pregătit și o listă de comunități cu care să te conectezi și de fonduri de investiții existente pentru antreprenoare și afacerile lor.
-
Noutăți din business, Finanțare
Prin programul „Start-Up Nation”, tinerii care vor să devină antreprenori pot beneficia de granturi pentru a-și înființa IMM-uri, cu un aport propriu de 10%. Într-un ecosistem local în care finanțarea nu este foarte ușor de obținut, lansarea oficială a apelului este așteptată de toți cei interesați.
-
Podcast, Noutăți din business
Bate-un vânt rece din Vest: SUA suspendă pe termen nelimitat includerea României în Programul Visa Waiver, de călătorii fără viză. Ciudat lucru pe lista de priorități într-o perioadă în care te confrunți și cu niște scurgeri de informații clasificate... 🤷♀️Tesla a fost depășită de o companie chineză în clasamentul producătorilor de mașini electrice, iar în Europa, Bolt cumpără un startup danez de taxiuri electrice și se pregătește să intre pe piața locală. La noi, vești bune pentru cei care își doresc să-și schimbe mașina: valoarea tichetului pentru programul Rabla Clasic ar putea să crească de la 7.000 de lei, la 10.000 de lei. Și avem multe alte știri. De fapt, ediția de azi se concentrează aproape 100% pe știri, pentru că avem multe vești de împărtășit. Bine ai revenit la „Pastila de antreprenoriat”!