Najkompleksnija platforma za poduzetnike u ranoj fazi

Pokrenut 2016. godine kao "Orașul Antreprenorilor", Startarium je sve ono što vam treba za pokretanje, rast i održavanje uspješnog poslovnoh poduhvata

Inicijativa Impact Hub i ING, Startarium je baziran na 4 stupa odnosno podršci unutar 4 vertikale poduzetničkog rasta - znanje, alati, mreža ljudi i organizacija s kojima možeš stupiti u kontakt te aktivne prilike za financiranje i razvoj

52.000+
članovi

postojeći poduzetnici i budući poduzetnici

200+
saveznici

mentori, savjetnici, organizacije i investitori

1.600+
resursi

tečajevi, članci, kvizovi, videozapisi i intervjui

940.000+
euro

nagrade i financiranje za startupe

6.800+
poslovni poduhvati

ideje i poslovni poduhvati razvijeni na platformi

Inicijativa Impact Huba i ING-a

Zajednicu podržava Zitec

În 2016 ...

Impact Hub și ING puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizați: cea în care cuvântul cheie este 'impact'. Mai specific, impactul pe care oamenii de acțiune îl pot avea asupra societății în care trăim, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor, pasionații și curajoșii care vor mereu 'mai bine'.

Od tada ...

Deseci tisuća članova, stotine članaka, događaja, natjecanja, programa za startupe, deseci tisuća eura financiranja; više od pukih brojeva na papiru, oni su pokazatelj potencijala koji imamo kao ekosustav: kao glas i vidljivost koja utječe na odluke, kolektivno znanje i iskustvo kojem možemo pristupiti, kao stvaralačka i koordinacijska snaga za izvanredne inicijative

Gdje dalje

Startarium ciljevi obuhvaćaju cijelu godinu 2024 i prate pokazatelje ne samo o platformi, već i o utjecaju poduzetnika koji je koriste. Misija s velikom vizijom i stvarnim udjelom u gospodarstvu: prijenos podrške iz stratosfere, iz filozofije, iz svjedočanstava i reklamnih panoa u svakodnevni život lokalnih poduzetnika

O čemu danas želiš razgovarati?

Online Content Creator

Content creator cu o pasiune pentru social media și trenduri în comunicarea digitală. Inspirată de muzică, literatură, artă urbană și toate lucrurile care pot avea un impact pozitiv în societate. Recunoscătoare pentru toate poveștile pe care le scriem împreună.

Content Curator

Jurnalistă interesată de poveștile celor care construiesc ceva nou și de felul cum funcționează lucrurile, procesele și tehnologiile. De peste 20 de ani documentez și editez subiecte despre cultură, educație, societate și antreprenoriat, în media tradițională și alternativă și în zona de business.

Online Content Creator

Sunt pasionată de scriitură și am în tolbă experiența de jurnalist (în presa scrisă), om de comunicare (în agenții de PR) și blogger (pe nișa cinematografică). Scriu cu același drag și spor de 18 ani încoace și creez texte redactate atent, țintite bine și care dau de gândit, când ajung la destinatar.

Learning experience creator

Îmi place să fiu în locuri și cu oameni care generează idei frumoase și le transformă în acțiune. Am fost antreprenor în educație peste 20 de ani, iar acum mă consider intraprenor în mediul academic. La Startarium contribui pentru a crește impactul experiențelor de învățare ale antreprenorilor și a le transforma în cunoaștere aplicată.

Project Manager

De 10 ani croșetez la propria afacere. Fac management de proiecte și consultanță, sunt gazdă a unui podcast educațional și team coach pentru studenți care învață să lucreze împreună și practică antreprenoriatul cu cap. Sunt aici pentru a te susține cu tot ce pot să-ți dezvolți afacerea.

Community Manager

Pasionat de povești de viață și conexiuni autentice, am început să creez medii de dezvoltare și colaborare pentru cunoscuți înainte să înțeleg conceptul de networking. Cred cu tărie în colaborarea umană pentru a crea un impact semnificativ. Hai să stăm la o poveste!