Simona Crăciun a transformat una din bucuriile sale într-un business ce crește frumos. La 4 ani de la înființarea propriul atelier, Tort de Bezea a ajuns să fie printre primele opţiuni pentru cei care caută dulciuri nișate. Atelierul face livrări pentru unele dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti și are colaborari cu multinaționale de top. Începând cu luna aprilie 2019, deliciile de bezea pot fi degustate de Marți pana Duminică la spațiul propriu din Strada Roma, 5. „Tort de Bezea” este numele firmei si reţeta – în numeroase variante – pe care se bazează afacerea. În 2017, Simona a fost inclusa în topul Forbes România 30 sub 30.
A Startariumban a mentorálás kihívások és támogatások keveréke, amelyen keresztül a mentor végigvezeti téged egy olyan úton, amit ő már korábban megtett. Új perspektívákat nyersz a vállalkozásában, teszteled ötleteid, és vállalkozóként fejlődsz, 100%-ban ingyen.
mentorálásra jelentkezni