Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.

Învață

Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.
Cele mai recente
Vezi doar video ( 62 )
 • Finanțare nerambursabilă pentru antreprenori 2022 | Oportunități în prima parte a anului

  Finanțare nerambursabilă pentru antreprenori 2022 | Oportunități în prima parte a anului

  Actualizat de fiecare dată când apar oportunități noi. Salvează și întoarce-te frecvent dacă ești în căutare de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta. De la apeluri pentru agricultură și mediu, la cele pentru digitalizare, inovație sau antreprenoriat social, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum.

 • Metode de cercetare și validare pentru customer persona

  Metode de cercetare și validare pentru customer persona

  Ce instrumente și întrebări folosești pentru customer research?

 • Cum identifici segmentele de clienți și cum alegi clientul ideal

  Cum identifici segmentele de clienți și cum alegi clientul ideal

  Pentru toate startupurile și ONG-urile aflate la început de drum, una din cele mai importante chestiuni atunci când vine vorba de scoaterea pe piață a produsului sau serviciului pe care îl dezvoltă o reprezintă, pe lângă atragerea de fonduri și de investiții, definirea segmentelor de clienți cărora li se vor adresa și alegerea acelui „client ideal” (sau customer persona, în termeni de marketing).

 • Cum identifici nevoile și problemele clienților tăi | Metodologia ”Job To Be Done”

  Cum identifici nevoile și problemele clienților tăi | Metodologia ”Job To Be Done”

  După ce ai definit segmentele de clienți, trebuie să încerci să afli cât de multe detalii poți legate de stilul de viață, nevoile, problemele, motivațiile și anxietățile clienților tăi.

 • Primii pași pentru validarea produsului tău

  Primii pași pentru validarea produsului tău

  În sens foarte larg – când vorbești de validarea produsului, vorbești în egală măsură despre segmentele de pricing și mesaje, iar atunci când cauți validare nu trebuie să te uiți doar după confirmări și indicii despre cum ar putea arăta viitorul produselor și proiectelor tale, ci și la invalidări și la clarificarea unor rute care să se închidă.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail