Who’s Who | La povești cu Cristian Tudor, CoFounder & CEO Ultragreens | Înregistrare

Pe 19 martie l-am avut alături de noi pe Cristian Tudor, CoFounder & CEO Ultragreens, care ne-a povestit despre drumul lui în antreprenoriat și cum a ținut piept tuturor provocărilor apărute. Dacă ai ratat discuția, poți urmări înregistrarea acesteia mai jos!

Who’s Who este evenimentul lunar la care te invităm să îți iei doza de inspirație, chiar de la antreprenorii din comunitatea Startarium. O sesiune online în care poți afla direct de la aceștia cum au reușit, dar și cum au greșit. 

Cum a ajuns un experiment cu câteva plicuri de semințe și câteva ghivece în balcon să ajungă astăzi primul greenhub de plante aromatice din România? Am aflat chiar de la Cristian cum nu s-a lăsat și a ținut piept tuturor provocărilor care au apărut pe parcurs, cum a construit echipa pe care o are astăzi, ce planuri de viitor au și ce a învățat până acum din experiența de antreprenor. 

Vezi înregistrarea completă a discuției, abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu următoarele webinarii și programe Startarium!

Webinar Focus - Cum îmi susțin echipa în rol de leader

Startarium Focus — Ediția 3: Leadership

Rămâi la curent cu toate evenimentele Startarium

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail