[Înscrieri închise] Who's Who | La povești cu Cristian Tudor, CoFounder & CEO Ultragreens

Cum a ajuns un experiment cu câteva plicuri de semințe și câteva ghivece în balcon să ajungă astăzi primul greenhub de plante aromatice din România?  Aflăm chiar de la Cristian cum a reușit să nu renunțe și a ținut piept tuturor provocărilor care au apărut pe parcurs, cum a construit echipa pe care o are astăzi, ce planuri de viitor au și ce a învățat până acum din experiența de antreprenor.

Pe scurt 

  • Ne bem cafeaua împreună miercuri, 19 aprilie, de la ora 10:00😊   
  • La fiecare ediție descoperi povestea unui nou antreprenor, ai ocazia să îi adresezi curiozitățile pe care le ai și să-ți umpli tolba de inspirație  
  • Gratuit, online | Te înscrii și primești detaliile pe email 

Ediția #2 Who’s Who – La povești Cristian Tudor, CoFounder & CEO Ultragreens

Cum a ajuns un experiment cu câteva plicuri de semințe și câteva ghivece în balcon să ajungă astăzi primul greenhub de plante aromatice din România? 

Aflăm chiar de la Cristian cum nu s-a lăsat și a ținut piept tuturor provocărilor care au apărut pe parcurs, cum a construit echipa pe care o are astăzi, ce planuri de viitor au și ce a învățat până acum din experiența de antreprenor. 

De ce să participi 

  • Descoperi povestea și traseul unui antreprenor, te lași inspirat și te alimentezi cu energie să #tepuișifaci 
  • Afli care au fost cele mai importante resurse care au contribuit la procesul de învățare și experimentare al antreprenorului de azi și vezi ce resurse și oportunități poți accesa și tu 
  • Înveți din ce greșeli și lecții au experimentat alții. Ca să nu le repeți la rândul tău. 

Este pentru tine dacă: 

  • Ești la început de drum și vrei să afli cum au început alții călătoria în antreprenoriat 
  • Ești antreprenor sau profesionist curios să știe mai mult despre primii pași în propria afacere 
  • Reprezentant al ecosistemului și vrei să vezi ce mai fac antreprenorii din ecosistem și cum îi poți susține 

Despre speaker 

Cristian Tudor este fondator și CEO al companiei Fresh Microgreens, astăzi cunoscută ca Ultragreens. Cristian este pionier în agritech în România, premiat cu titlurile Young Entrepreneur of the Year Forbes 30 under 30 și EY Entrepreneur of the Year.  

Din 2017 a dezvoltat local conceptul de vertical indoor farming prin introducerea de microsere cu tehnologie proprietară în magazinele marilor lanțuri de distribuție FMCG și în restaurante. Obiectivele majore pentru 2022 au fost de inaugurarea a doua ferme de agricultură verticală. Prima a fost inaugurată la începutul lunii octombrie, la Ploiești, iar cea de-a doua, de la Tătărani care are o suprafață de 6500mp și este considerată a fi cea mai mare din Europa și a fost inaugurată la sfârșitul anului. 


Who’s Who este evenimentul lunar la care te invităm să îți iei doza de inspirație, chiar de la antreprenorii din comunitatea Startarium. O sesiune online în care poți afla direct de la aceștia cum au reușit, dar și cum au greșit. Înscrie-te și pregătește-ți întrebările și curiozitățile pentru ei! 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail