Profil de antreprenor 2024 - Chestionar despre afacerile românești. Răspunde și tu!

A venit momentul să luăm din nou pulsul ecosistemului românesc de business, printr-o nouă ediție a studiului „Profil de antreprenor”.

Schimbările se petrec rapid în lumea afacerilor: contextele globale rămân fierbinți, inflația locală e la cote amețitoare, sunt bani în piață, au loc suișuri și coborâșuri, vedem tehnologii apărute peste noapte, care schimbă tot. 

Unii cad, alții se ridică. Hai să vedem cine rezistă, cine câștigă și cine merge mai departe.

Dacă ai un business - fie că e un startup sau are chiar și 30 de ani vechime - completează Profil de antreprenor până pe 31 mai 2024 și ajută-ne să aflăm cine este antreprenorul român în 2024.

De ce să răspunzi și tu la chestionar:  

  • Îți spui punctul de vedere!
  • Contribui la o mai bună înțelegere a nevoilor antreprenorilor locali.  
  • Este o ocazie ideală pentru #StopAndReflect: reflectează de unde ai plecat și unde ești acum, care sunt lecțiile învățate și ce resurse ai folosit pe parcurs.
  • Vezi unde sunt și cum gândesc ceilalți, când îți trimitem rezultatele chestionarului.
  • Poți câștiga unul din cele 100 de vouchere la Cărturești, în valoare de 100 de lei fiecare (la finalul perioadei de completare a chestionarului, vom trage la sorți câștigătorii; completează-ți adresa de e-mail în chestionar, ca să participi)!

Suntem curioși să aflăm ce a funcționat pentru tine și afacerea ta. Care sunt ariile în care ai nevoie de ajutor? Unde îți concentrezi eforturile și cum arată pentru tine succesul?  

Vrem să înțelegem mai bine ce provocări întâmpini, astfel încât să putem gândi materiale, cursuri, programe, evenimente și intervenții cât mai apropiate de nevoile tale. 

Studiul „Profil de antreprenor” este o inițiativă Impact Hub Bucharest, Startarium și datable, cu sprijinul ING România.

 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail