Intro | Ce vei învăța în acest modul

Fiecare afacere la început de drum poate să acceseze oportunități și instrumente de creștere accelerată diferite: de la apelarea la oameni-resursă cu expertiză, la învățare despre afaceri sau la programe dedicate. Despre cum le alegi și cum obții mai multă claritate în strategia proprie explicăm pe larg în acest capitol.

După ce vei parcurge acest capitol, vei ști: 

  • Să folosești instrumente prin care obții claritate 
  • Să îți faci o strategie de învățare despre business și antreprenoriat 
  • Să alegi în cunoștință de cauză între tipuri de sprijin precum consultanța, coachingul sau mentoratul 
  • Să alegi tipul de program care se potrivește cel mai bine afacerii tale

Iată despre ce subiecte vei învăța în acest capitol:  

#Claritate – de ce e importantă și cum o obții 

Mai ales la început, când explorezi tot felul de opțiuni și posibilități, s ar putea să te găsești într-un fel de ”analysis paralysis” - ești prins între scenarii și emoții care te împiedică să acționezi și să-ți atingi obiectivul. De aceea, ai nevoie de claritate. În acest capitol vei înțelege mai bine de ce e importantă și cum o obții. 

#Consultanță, mentorat și coaching 

Care e rolul fiecăruia dintre aceste instrumente, cum le poți folosi atunci când ești antreprenor și cum afli de care ai de fapt nevoie. 

#Cum te ajută un mentor de business 

Când te afli într-un blocaj, experiența unui alt antreprenor care s-a confruntat cu situații similare îți va fi de mare ajutor. Despre lucrurile la care să te aștepți în lucrul cu un mentor vei învăța tot în acest capitol. 

#Instrumente de accelerare 

Dacă vrei să crești, e bine să cunoști ce opțiuni de accelerare ai la îndemână: de la învățare strategică, la participarea la programe și la accesarea finanțării potrivite la momentul potrivit.

#Guvernanța companiei

Guvernanța - structura care conduce o companie - poate influența investițiile pe care le dorești și strategiile de creștere a afacerii. De aceea, e foarte bine să pornești la drum cu toate informațiile legate de cum arată o structură sănătoasă. 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail